Quantcast

Viacom Blink! startuje v Polsku 20. července

| redakce | tisk

20. července 2011 portfolio Viacom International Media Networks se rozšíří o nový mezinárodní zábavní kanál zaměřený na ženy Viacom Blink! Půjde o společný projekt koncernu se společností Endemol - předního producenta pořadů na světě.

Prvním trhem, kde se bude nový kanál vysílat je Polsko. Od startu stanice 20.7.2011 bude vysílání dostupné mimo jiné pro abonenty sítě Multimedia Polska.

Od 20.7. do 19.8.2011 bude stanice Viacom Blink! v rámci promo akce vysílat nekódovaně ( FTA) na satelitu, díky tomu bude vysílání dostupné široké skupině satelitních diváků, kteří se budou moci seznámit s novým kanálem zcela zdarma. V nejbližších měsících se Viacom Blink! postupně objeví v nabídkách dalších operátorů v Polsku, včetně platformy N (Televize nové generace).

Se startem stanice bude 20.7.2011 spuštěna internetová stránka Viacom Blink! plně integrovaná s profilem stanice na Facebooku.

Viacom Blink! bude přinášet divákům premiérovou programovou nabídku složenou z nejlepších titulů a televizních formátů na světě z nabídky firmy Endemol. Řada z nich ještě nebyla na polském trhu odvysílána.

Viacom Blink! bude 11. televizním kanálem v portfoliu Viacom International Media Networks v Polsku, který nyní obsahuje stanice Nickelodeon, Nick Jr., MTV, Viva, Comedy Central, Comedy Central Family a také mezinárodní stanice MTV European, VH1 European, VH1 Classic European a MTV Live HD.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články