Quantcast

Ukrajina: Start Futbol HD pro Euro 2012

| redakce | tisk

V paketech ukrajinského kabelového operátora Vilia bude poskytována HD verze sportovní stanice Futbol. Volia bude mít exkluzivní HD distribuci této stanice. HD verze bude spuštěna spolu se zahájením fotbalového Eura 2012. Stanice bude v doplňkovém balíčku Volia HD.

"Udělali jsme všechno, co bylo možné, aby fotbaloví fanoušci mohli vidět všechny zápasy Euro 2012 v dobré kvalitě na celém území Ukrajiny. Vzhledem k sublicenci stanice Ukraina odvysílá 15 utkání a finálový zápas, kanál Futbol bude vysílat všechna utkání v digitální kvalitě a zároveň ve vysokém rozlišení. Fanoušci budou moci si vychutnat utkání v nejlepší kvalitě obrazu a zvuku," řekl generální ředitel Media Group Ukraine.

Media Group Ukraine koupila od Národní Telekompanii Ukraine sublicenci na vysílání zápasů z Euro 2012. Cena za tuto licenci dosáhla 82 milionů hřiven.

Kanál Futbol v SD verzi byl spuštěn 18. listopadu 2008 prostřednictvím společnosti TRK Ukraina. Dnes je součástí mediálního holdingu Media Group Ukraine, kterého je akcionářem System Capital Management. Futbol je první televizní kanál na Ukrajině, který je zcela zaměřen na fotbal. Hlavní distribuční SD signál je šířen na družici Astra 4A (4,8°E), freq. 12,130 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK. Signál je zakódován systémy Viaccess a NDS Videoguard.

Volia je na Ukrajině největším poskytovatelem kabelové televize a přístupu na internet.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články