Quantcast

Deluxe Music kupuje provozovatel televize Planet

| redakce | tisk

Alexander Trauttmansdorff a jeho televizní skupina High View, která kromě jiného provozuje dokumentární stanici Planet, kupuje krachující vysílací společnost Deluxe Television GmbH, která provozuje mimo jiné populární hudební televizi Deluxe Music.

O akvizici informoval magazín W&V. Televizní společnost Hight View tak rozšíří svoje portfolio o osm rozhlasových stanic Deluxe Radio, placenou televizi Deluxe Lounge HD a neplacený kanál Deluxe Music.

Společnost Deluxe Television podala návrh na prohlášení konkurzu v lednu letošního roku a od té doby hledá nové investory. Před několika dny začal provozovatel vyhledávat i podporu u televizních diváků, fanoušků stanice.

Mnichovská televize Deluxe Music spolu s ostatními kanály rodiny Deluxe se přesune do Landshutu, což je zhruba 70 km od Mnichova.

Společnost High View provozuje vedle zmíněné televize Planet také programy Planet HD, hudební stanice Jukebox, RCK TV, RLX TV. Dále se firma podílí i na regionálních televizních kanálech Hamburg 1 a TV Berlin.





Reklama




Vybrané články