Quantcast

MTG spustí v Rusku placenou službu Viaplay

| redakce | tisk

Modern Times Group (MTG), mezinárodní zábavní vysílací skupina, dnes oznámila, že rozšířila svoji placenou službu Viaplay do Ruska. Viaplay byl doposud poskytován zákazníkům ve Švédsku, Norsku, Dánsku a Finsku.

MTG poprvé nabízí tento produkt mimo území severní Evropy.

Viaplay poskytuje Rusům předplatné videa na vyžádání, nabízí neomezený on demand přístup ke streamovaným TV seriálům a dokumentům a také k mezinárodním a lokálním filmům. Služba bude k dispozici prostřednictvím vysokorychlostního připojení k internetu v Rusku.

Ruská verze Viaplay nabízí širokou škálu obsahu Viasatu bez reklam prostřednictvím osobních počítačů s přístupem na internet. Předplatné stojí 99 rublů (cca 2,50 Eur), 199 rublů (cca 5,10 eur) pro tříměsíční předplatné a 295 rublů (cca 7,50 eur) pro předplatné na 1/2 roku.

Streamovaná nabídka zahrnuje obsah tématických dokumentárních kanálů Viasat History, Viasat Explorer a Viasat Nature a také obsah značkových filmových kanálů TV1000. Široká nabídka zahrnuje i mezinárodní filmy jako Spider-Man 1-3, The Da Vinci Code, Terminator 3: Vzpoura strojů, Muži v černém II a 50 First Dates a také ruské filmy jako PiraMMMida, The Ghost a Terra Nova.





Reklama




Vybrané články