Quantcast

Viasat Ukraine zařadí 5 HD programů

| redakce | tisk

Ukrajinská satelitní pay-tv služba Viasat Ukraine začne poskytovat programy ve vysokém rozlišení (HDTV). První z nich již testují na kapacitě operátora na satelitu Astra 4A (4,8°E).

Satelitní diváci na Ukrajině budou moci sledovat všechny zápasy UEFA Euro 2012 v HD kvalitě a to pouze na platformě Viasat.

HD programy budou dostupné v rámci balíčku Prestižnyj, který tak bude zahrnovat více než 80 SD a HD kanálů. Ceny za příjem HD a SD služeb budou pro nové klienty stále stejné. Stávající zákazníci mohou přejít na příjem HD programů bez dodatečných poplatků. Cena balíčku Prestižnyj HD je 149 hřiven měsíčně (cca 373 Kč).

"Vidíme obrovskou poptávku po HD TV od stávajících i nových klientech Viasatu a to opět potvrzuje, že nastal čas na HD na Ukrajině. HD znamená novou, vyšší kvalitu sledování televize," říká Oksana Ferchuk, generální ředitelka satelitní platformy Viasat na Ukrajině.

Balíček Prestižnyj HD bude obsahovat 5 kanálů v HD rozlišení - Futbol HD, Eurosport HD, MGM HD, Viasat Nature HD / Viasat History HD a Mezzo Live HD.

Dvojkanál Viasat Nature HD a Viasat History HD přináší přírodopisné a historické dokumenty. Eurosport HD je panevropský sportovní kanál. Diváci se mohou těšit na olympijské hry, na Tour de France a řadu dalších světových soutěží.

MGM HD bude vysílat filmy v nejlepší možné kvalitě bez ohledu na datum výroby filmů. Dokonce trhák jako je "Někdo to rád horké" bude odvysílán v HD rozlišení. Mezzo Live HD Vás pozve do VIP boxů nejlepších divadel na světě od La Scaly až po Metropolitní operu. Diváci se mohou těšit na balet, operu, exkluzivní jazzové koncerty a mnoho dalšího.

Vedle nových programů obsahuje balíček Prestižnyj HD i řadu SD programů různých žánrů:

- exkluzivní fotbal na kanálech Futbol, Futbol+ a 2+2

- exkluzivní satelitní kanály Viasat - TV1000, TV1000 Action, TV1000 Russkoje Kino, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature a Viasat Sport

- nejširší nabídku filmových kanálů: rodinu stanic TV1000, Universal Channel, SET, AXN Sci-Fi, Russkij Iljusion a MGM

- mezinárodní kanály pro celou rodinu: pro muže (Eurosport, Ochota i Rybalka), pro ženy (DIVA, Fine Living), pro děti (Detskij, Disney Channel, Cartoon Network), pro všechny (Discovery Channel, National Geographic Channel, Viasat History)

- největší nabídku ukrajinských programů: 1+1, TRK Ukraina, Pervyj nacionalnyj, 2+2, TET

- ruské kanály: RTR Planeta, Pervyj kanal Vsemirnaja sietj, Sarafan

zdroj: sat-digest.com





Reklama




Vybrané články