Quantcast

Polská hudební televize Stars.tv získala českou licenci

| redakce | tiskobrázek k článku: Polská hudební televize Stars.tv získala českou licenci

Nová polská hudební televize Stars.tv, která v minulých týdnech zahájila testovací vysílání na satelitním systému Eutelsat Hot Bird na pozici 13 st. východně, získala satelitní licenci od českého regulátora médií Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV).

O českou satelitní licenci pro polský kanál Stars.tv požádala společnost STARS.TV, s.r.o. z Havířova. Satelitní licence platí 12 let.

Podle licenčních podmínek bude Stars.tv nabízet hudební televizní program zaměřený na celosvětovou hudební produkci obsahující z převážné části hudební videoklipy.

Vysílání Stars.tv bude zcela nebo převážně směřováno na tyto země: Polsko, Německo, Francie, Velká Británie, Itálie, Španělsko, Rusko, Nizozemí, Turecko, Švédsko, Belgie, Švýcarsko, Norsko, Rakousko, Řecko, Dánsko, Irsko, Finsko, Portugalsko, Rumunsko, Česká republika, Ukrajina, Maďarsko, Slovensko, Chorvatsko, Lucembursko, Slovinsko, Bělorusko, Srbsko, Černá Hora, Bulharsko, Litva, Ázerbájdžán, Lotyšsko, Kypr, Estonsko, Island, Bosna a Hercegovina, Albánie, Gruzie, Arménie, Makedonie, Malta, Moldavsko, Kazachstán, Uzbekistán, Turkmenistán, Irán, Saudská Arábie, Irák, Sýrie, Jordánsko a Egypt.

Stars.tv bude vysílat 24 hodiny denně a hlavním jazykem vysílání bude polština.

RRTV dále informovala členské státy EU, že na jejich území může být šířen program Stars.tv.

Testovací vysílání Stars.tv může zájemce naladit na satelitním systému Eutelsat Hot Bird (13°E), na kmitočtu 10,911 GHz, pol. V, SR 27500, FEC ¾, DVB-S2/8PSK. Vysílání je nekódované a pro příjem je nutný HD set top box.





Reklama




Vybrané články