Quantcast

25 nových kanálů v paketu Cyfrowy Polsat, včetně 4 v HD

| redakce | tiskobrázek k článku: 25 nových kanálů v paketu Cyfrowy Polsat, včetně 4 v HD

Polská satelitní pay-tv služba Cyfrowy Polsat se do konce tohoto měsíce rozšíří o řadu nových programů, včetně stanic ve vysokém rozlišení. Půjde například o programy BBC, Viasat a také HBO HO či Sundance Channel.

Podle informací tvpolsat.info bude platforma Cyfrowy Polsat rozšířena o následující stanice v SD rozlišení: Viasat Explorer (později Polsat Viasat Explorer), Viasat Nature (později Polsat Viasat Nature), Viasat History (později Polsat Viasat History), E! Entertainment TV, Universal Channel, Sci-Fi Channel, Filmbox Action, MTV Rocks, Viacom Blink!, BBC Lifestyle, BBC Cbeebies, BBC Entertainment, BBC Knowledge, Food Network, Da Vinci, Eska TV a Polo TV.

V HD rozlišení bude nově operátor poskytovat stanice Sundance Channel HD, Polsat Film HD, Blue Hustler HD a Travel Channel HD.

Vedle toho 3.12.2012 se v paketu Cyfrowy Polsat divákům představí stanice Chello Zone pod novými brandy - Zone Europa jako CBS Europa, Zone Reality jako CBS Reality, Zone Romantica jako CBS Action a Club TV pod novým názvem CBS Drama.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články