Quantcast

VOYO nabízí nejnovější seriály krátce po jejich premiéře v USA

| redakce | tisk

Videoportál VOYO v létě dělá radost fanouškům zahraničních seriálů. Ti na VOYO najdou obě série seriálu Client List a i všechny série kultovního seriálu Breaking Bad, který opět patří k nejžhavějším kandidátům na držitele cen Emmy. Oba seriály VOYO uvádí v původním znění s titulky.

Děj seriálu Client List se odehrává v malém městečku v Texasu a vypráví příběh vdané ženy se třemi dětmi, kterou okolnosti a finanční situace donutí přijmout nabídku práce v masážním salónu. Hrdinka, kterou ztvárnila herečka Jennifer Love Hewitt, brzy zjistí, že klientům salonu nejde jen o nevinné masáže. Seriál, který cílí především na ženy, má celkem dvě série. Druhá série skončila v USA v půlce června a na VOYO ji diváci mohou zhlédnout už příští týden.

VOYO nabízí nejnovější seriály krátce po jejich premiéře v USA
▲ VOYO nabízí nejnovější seriály krátce po jejich premiéře v USA

Dnes už kultovní seriál Breaking Bad, který má v letošních cenách Emmy, které se každoročně udílejí nejlepším americkým televizním show, celkem osm nominací, míří toto léto do své závěrečné série. Jak dopadne příběh muže, kterého životní osud přivedl na dráhu drogového dealera, budou moci už v srpnu zjistit i předplatitelé služby VOYO, která chystá vysílat jednotlivé epizody poslední série krátce po jejich premiéře v USA.

Oba nové seriály mohou uživatelé služby sledovat na všech zařízeních, které VOYO podporují, tj. kromě PC i na chytrých telefonech a tabletech s podporou Android a iOS nebo na chytrých televizorech značek Panasonic, Samsung a LG. Do 8. srpna je navíc možné si v rámci letní akce pořídit předplatné VOYO na dva měsíce za cenu jednoho.

zdroj: TV NOVA





Reklama




Vybrané články