Quantcast

Podzim na Nově: Ordinace, Pan Máma a Výměna manželek

| redakce | tisk

Vlastník skupiny kanálů Nova dnes představil svoji podzimní programovou nabídku ve které nebude chybět populární seriál současnosti Ordinace v růžové zahradě 2 s nečekanými událostmi, jenž potkají rodiny Mázlových i Kalinových.

Během léta si získal řadu diváků nový původní seriál Doktoři z Počátků. Nova se proto rozhodla jej vysílat i na podzim. Na obrazovky TV Nova se vrátí premiérová šestá řada reality show Výměna manželek. V programovém schématu ji bude patřit páteční večer.

Každou sobotu večer TV Nova přinese premiérové tituly největších českých a světových filmových trháků. Z tuzemských snímků uvidí televizní diváci cenami ověnčené drama Ve stínu s Ivanem Trojanem, komedie Muži v naději nebo legendární Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka nebo Probudím se včera, Signál a Líbáš jako ďábel. Zahraničí megafilmy reprezentují například Mission: Impossible Ghost Protocol, Transformers 3, Thor, Hugo a jeho velký objev nebo Kung Fu Panda 2, Hlavně nezávazně, Kocour v botách a mnoho dalších.

Do deváté sezóny vstoupí denní seriál Ulice. Nebude chybět ani seriál Gympl.

Originální novinkou ve vysílání TV Nova bude na podzim sitcom Pan Máma s Milanem Šteindlerem v hlavní roli plný humoru neohroženě se pohybujícího na hraně. Herec hraje v seriálu ženu a svéráznou matku pěti odrostlých dětí, která životem proplouvá s jazykem ostrým jako břitva a chováním řeznického psa.

Nova Cinema i na podzim odvysílá exkluzivní snímky a lahůdky. Nova Cinema opět přinese svým divákům hned několik filmových premiér. Tou nejvýraznější bude oscarový Milionář z chatrče režiséra Dannyho Boyla, dále pak historické drama Vévodkyně, romantické drama Umírající zvíře nebo snímek Už tady nežijeme. Nova Cinema v premiéře také odvysílá skvělý napínavý thriller Nic než pravda s Kate Beckinsale a Mattem Dillonem v hlavních rolích. Diváci se ale mohou těšit i na nezapomenutelné české filmy, dobrodružné příběhy, akční thrillery a na další nejen hollywoodské hity.

Chlapská stanice TV Fanda chystá atraktivní sportovní programovou nabídku - nebude chybět oblíbená Gambrinus liga i zápasy Evropské ligy. Pokračovat budou přímé přenosy MotoGP a naplánovány jsou i dva závody ze seriálů vozů Formule 1. V říjnu FANDA přinese dlouho očekávaný boxerský duel Vladimir Kličko vs. Alexandr Povětkin. V podzimním programovém schématu se objeví i několik skvělých seriálů. Poprvé na českých obrazovkách bude odvysílán seriál Alcatraz, který divákům odhalí tajemství této legendární věznice. Další novinkou bude mysteriózní krimi seriál Lovci zločinců. Přibudou i nové řady úspěšných a divácky oblíbených seriálů Kobra 11 nebo Kriminálka New York. FANDA přinese i nové filmy - válečné drama Hartova válka, kultovní Klub rváčů, sci-fi film Ostrov, akční fantasy Ghost Rider nebo populární trilogie Ip Man.

Pravidelnou dávku humoru a neomezenou porci zábavy chystá TV Smíchov. Kanál přijde s pokračováním tradičně oblíbených sitcomů Přátelé nebo Ženatý se závazky. Ty budou doplněné o nové seriály 2 Socky, Plný dům nebo Sígři ve výslužbě: made in USA. Nebudou chybět ani nejlepší komedie jako jsou Rok jedna, Svobodní se závazky nebo Scary Movie 3.

TELKA přinese legendární pořady a oblíbené tváře. Na obrazovky se vrátí pořady jako Chcete být milionářem?, Rozjezdy pro hvězdy, Tenkrát na východě, Ruská ruleta, Go-Go šou, Zlatíčka, seriály Místo v životě, Tisíc a jedna noc a Lařina volba.

Stanice NOVA Sport bude i na podzim přinášet ty nejlepší sportovní přenosy z celého světa. Fanoušci se opět dočkají svých oblíbených sportů a soutěží. Těm budou vévodit zámořské NHL a NBA, nebude chybět Gambrinus liga, Evropská liga, světový golf, tenis i fotbal. Na své si přijdou i milovníci rychlých kol v rámci seriálu MotoGP a NOVA Sport přinese i nejprestižnější házenkářskou ligu světa Handball Bundesligu. Na NOVA Sport se objeví i právě probíhající kvalifikace na MS ve fotbale 2014.

Na podzim diváky česko-slovenské verze MTV čekají premiérové řady úspěšných seriálů jako je Nešika 3 a Catfish: Láska online 2. Diváci jistě ocení i vysílání jubilejního 20. ročníku hudební události podzimu MTV EMA 2013. Nebudou chybět ani premiéry českých i světových klipů a pořad Backstage s exkluzivními reportážemi ze zákulisí zajímavých akcí, kterými bude již tradičně provádět Hanka Zajíčková.

VOYO je od letošního léta dostupné na všech zařízeních, která podporují operační systém Android ve verzi 4.0 a vyšší. Předplatitelé si mohou aplikaci VOYO.cz stáhnout zdarma na Google Play. VOYO je nyní tedy k dispozici všem majitelům tabletů a chytrých telefonů se systémy iOS a Android. O širokou knihovnu filmů i seriálů a o sportovní přenosy ale nepřijdou ani předplatitelé vlastnící chytré televizory značek Samsung, Panasonic a LG. Již brzy si navíc VOYO budou moci pustit i majitelé „obyčejných“ televizorů, a to pomocí VOYO Playeru, IP set top boxu, na který se uživatelé mohou těšit již na podzim.

zdroj: TV NOVA





Reklama




Vybrané články