Quantcast

Topfun: Filmy v originálním znění a vlastní TV kanál

| redakce | tiskobrázek k článku: Topfun: Filmy v originálním znění a vlastní TV kanál

Společnost Topfun Media a.s. se rozhodla, že vyhoví požadavkům svých zákazníků a do své videotéky Topfun nasadí filmy v originálním znění doplněné českými titulky. Společnost se na této možnosti dohodla se studiem Warner Brothers, které je společně se studiem NBC Universal jedním z hlavní dodavatelů filmového obsahu do videotéky Topfun. Zákazníci tak budou mít možnost sledovat vybrané filmy jak v originálním znění, tak s českým dabingem.

"K tomuto kroku jsme se rozhodli po mnohých dotazech našich zákazníků, zda budeme mít v nabídce také filmy v původním znění. V první fázi nasadíme 10 vybraných filmů od studia Warner Brothers a postupně budeme portfolio filmů v originálním znění rozšiřovat," prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

Další novinkou společnosti Topfun Media je rozšíření nabídky videopůjčovny Topfun o nově vzniklý self-promo televizní kanál, pod názvem „Topfun TV“. Kanál, vysílající nepřetržitě 24 hodin denně, nabízí divákům filmové trajlery, ochutnávky filmů v podobě prvních dvou minut filmu, filmy o filmu, bonusové materiály k filmům a spoty partnerů společnosti Topfun Media. Diváci mohou kanál „Topfun TV“ sledovat zdarma na všech technologických platformách videopůjčovny Topfun, tzn. Smart TV, mobilních zařízeních, webu a settopboxech.

zdroj: Topfun





Reklama




Vybrané články