Quantcast

eScapes Network HD zahájil FTA vysílání na 13E

| redakce | tisk

Společnosti eScapes Network a Broad Branch Media z Alexandrie (Virginia, USA) podepsaly dohodu na distribuci programu. Otevřelo to cestu pro mezinárodní distribuci kanálu eScapes Network v rámci DTH platforem které pokrývají více než 122 milionů domácností v Evropě, severní Africe a západní Asii.

Nekódované vysílání eScapes Network v HD rozlišení je možné naladit na satelitu Eutelsat Hot Bird 13D (13°E).

Program stanice eSpaces Network HD se skládá z unikátní směsi video materiálů připravených kompletně v HD rozlišení s nejúžasnějšími místy na Zemi s relaxační hudbou.

eScapes Network HD zahájil FTA vysílání na 13E
▲ eScapes Network HD zahájil FTA vysílání na 13E

Generální ředitel eSpaces Network Roy Radakovich uvedl: "Spolupráce s týmem Broad Branch Media nemůže být jednodušší díky dosažení dohody na dobu kratší než tři měsíce." Zároveň dodal: "Naše distribuční síť se neustále rozšiřuje po celých Spojených státech a nyní díky tomu je kanál dostupný na většině území Evropy."

"Věříme, že kanál eEspaces Network je velkým projektem pro získání nových trhů. Jsme nadšeni, že můžeme jim pomoci při vstupu na satelit Eutelsat Hot Bird 13°E a usnadnit jim expanzi na nové trhy po celém světě," uvedl William O´Hara, ředitel Broad Branch Media.

technické parametry:

• Eutelsat Hot Bird 13D (13°E), freq. 11,662 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

Program eScapes Networtk HD se vysílá v rozlišení 1280x720 (tedy 720p) se zvukem v kvalitě 256 kbit/s ve formátu AAC. Pro příjem je tedy nutný HD přijímač s podporou formátu AAC.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články