Quantcast

Nekódovaný NOW Music TV od 23.10.2013

| redakce | tisk

Ve středu 23.10.2013 spustí ve Velké Británii Universal Music a Sony Music nový kanál s názvem NOW That's What I Call Music TV (v EPG bude zobrazen pod názvem NOW Music TV).

Stanice bude zároveň dostupná abonentům Sky UK (pozice 378 v přijímačích) a také Freesat (pozice 512). Vysílání bude tedy nekódované ( FTA).

NOW That's What I Call Music! ve zkratce NOW! je hudební kolekce, která vznikla ve Velké Británii a časem se objevila i v jiných zemích. První kompilace se na trhu objevily před 30 lety - v roce 1983.

Nový kanál bude vysílat hity z katalogu NOW! pokrývající 30 let hudby. Prvním pořadem na nové stanici bude hitparáda Top 100 nejoblíbenějších videoklipů u diváků, které budou zvoleny na Facebooku a Twitteru.

Dne 22. listopadu 2013 se kanál NOW Music promění na NOW Christmas a bude vysílat sváteční hity až do 27. prosince 2013. Pak se opět vrátí ke svému původnímu názvu.

Nová stanice je společným projektem Universal Music a Sony Music a také All Around The World TV, která již nabízí řadu hudebních stanic, včetně Clubland TV, Planet Pop a Channel AKA.

Technické parametry NOW Music budou sděleny později.

zdroj: satkurier.pl, broadbandTVnews





Reklama




Vybrané články