Quantcast

Drtiči - novinka na Viasat Explorer

| redakce | tisk

Placený dokumentární kanál Viasat Explorer zařazuje do svého vysílání doku seriál Drtiči. Seriál Drtiči sleduje tým společnosti SSI Shredding Systems, který dostává stále těžší a těžší zakázky ke skartaci.

Z vědeckého pohledu zcela neuvěřitelné a vizuálně podmanivé - nechejte se ohromit demoličním týmem, který se jen zeptá: “Co musí ke skartaci?" A pak to jednoduše rozdrtí na padrť!

Drtiči - novinka na Viasat Explorer
▲ Drtiči - novinka na Viasat Explorer

Rádi jste jako děti rozkládaly věci na kousky a ničily? Pro oregonský tým tato zábava z dětství nikdy neskončila! Představte si například stroj, který zničí bombardér Stealth nebo rozdrtí pickup za méně než 20 sekund tak, že z něj zbydou jen pomyslné konfety. Pro tým z SSI Shredding Systems je tento sen každodenní realitou, kterou si slušně užívá a zároveň mu to i pěkně vynáší.

Uvidíte, jak oregonský tým vyřeší skartovací problém století. V roce 2011 zasáhla Japonsko obrovská vlna tsunami - teď je na společnosti SSI, aby postavila stroj, který dokáže rozdrtit trosky celého města - cokoliv od rybářských lodí, přes domy, motorky nebo auta, ať už je to vyrobené z betonu nebo kovu. Ale nejen to - drtič také musí vydržet v non-stop provozu dvacet let bez toho, že by se opotřebil - musí totiž zvládnout neskutečný objem odpadu, který po katastrofě zůstal.

Ve 13ti epizodách ale uvidíte mnohem víc, abyste zůstali ohromeni a v šoku - včetně například závodu s časem, který tým bude muset podstoupit během budování nového, obřího stroje, který dokáže rozdrtit 40 tun kovového šrotu za hodinu a nebude se bát ani stavby skartovačky, která se postará o veškerý odpad v Seattlu.

Seriál Drtiči vysílá Viasat Explorer od neděle,17. listopadu do 29. prosince 2013, ve 14:20 hodin a to dva díly za sebou.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články