Quantcast

Startuje nabídka nc+ MIX s modulem CAM

| redakce | tisk

Polská satelitní pay-tv platforma nc+ (Eutelsat Hot Bird, 13°E) uvádí na trh novou službu nc+ MIX s modulem CAM. Služba je určena pro zákazníky s televizory s vestavěným satelitním tunerem.

Společnost Cyfrowy Dom propaguje nový produkt pod heslem "Karta HD do televizoru". Cena pro koncového zákazníka je 199 zlotých.

Výhody nc+ MIX s modulem CAM:
- jeden dálkový ovladač na obsluhu televizoru
- možnost nahrávat pořady na připojený HDD
- žádný další dekodér a žádné další kabely
- možnost uložení stanic podle svých požadavků
- automatické vyhledávání kanálů nc+ a automatické aktualizace v satelitních tunerech ve vybraných certifikovaných televizorech takových značek jako SONY, Samsung, LG a Panasonic podle vybraného profilu (nc+/CYFRA+ nebo CYFRA+)

Karta HD do televizoru spolupracuje s televizory se zabudovaným satelitním tunerem nebo se satelitními přijímači MPEG-4 a DVB-S2. Dekódovací karta je spárována s module, takže nebude fungovat v jiném modulu nebo dekodéru.

Modul CAM spolu s kartou je umístěn ve standardním plastovém boxu DVD a obsahuje další pokyny pro instalaci a Průvodce aktivací nc+ MIX a také záruční list. Záruka je 24 měsíců.

Startuje nabídka nc+ MIX s modulem CAM
▲ Startuje nabídka nc+ MIX s modulem CAM

Nabídka nc+ MIX je identická jako v předchozím měsíci s přijímač ADB 5800S a ADB 5800SX s možností nahrávání.

Klient po dobu jednoho měsíce od okamžiku aktivace může sledovat pořady z nabídky Universe+ a také všechny kanály CANAL+, pak si vybere, jak dlouho a kolik chce platit. Nabídka začíná od 29 zlotých měsíčně.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články