Quantcast

Power TV již vysílá, oficiálně od středy

| redakce | tisk

Nový polský televizní kanál Power TV si vybral jako technologického partnera TVN, který zajistí satelitní služby pro Power TV a enkódování signálu do MPEG-4. Power TV bude hudebně-zábavní kanál, který zahájí pravidelné vysílání 20.11.2013.

Od počátku bude program součástí nabídky nc+. Stanice v SD kvalitě bude šířena bezplatně a nekódovaně. Program tak budou moci sledovat všichni zájemci, kteří sledují programovou nabídku z pozice 13°E.

Power TV již vysílá, oficiálně od středy
▲ Power TV již vysílá, oficiálně od středy

HD verze programu bude v optických sítích (Emitel, Plix, Evio, Korbank). Kabelové sítě v celém Polsku budou vysílat signál v SD i HD kvalitě. Provozovatel již podepsal kolem 50 smluv s operátory placené televize.

Power TV je nejnovější projekt firmy Michał Winnicki Entertainment. Stanice bude vysílat nejpopulárnější videoklipy, největší hvězdy a také pořady vlastní tvorby. Power TV nabídne polskou hudbu, světové hity z 80. a 90. let a života hvězd. V nabídce stanice budou také pořady o extrémních sportech, trávení volného času a novinkách ze světa her a technologií.

technické parametry:

Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 11,508 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články