Quantcast

TV Nova oslaví 20. narozeniny a chystá den otevřených dveří

| redakce | tiskobrázek k článku: TV Nova oslaví 20. narozeniny a chystá den otevřených dveří

Česká komerční televize Nova zanedlouho oslaví významné výročí. Dne 4. února 2014 to bude přesně 20 let od zahájení vysílání první komerční celoplošné televize v České republice.

TV Nova plní přání mnoha televizních diváků a jako součást velkých oslav televize připravuje i den otevřených dveří. Zájemci se tak budou moci setkat s tvářemi televizní obrazovky a možnost navštívit zákulisí oblíbených pořadů. Dne otevřených dveří se budou moci zúčastnit pouze diváci, kteří se na tuto akci zaregistrují. V nejbližších dnech bude na stránkách nova.cz registrační formulář.

Diváci mohou oslavit 20. narozeniny s TV Nova aktivně a posílat narozeninová videa či náměty na dárky na e-mailovou adresu televize Nova.

TV Nova nadále patří mezi nejvýznamnější hráče na televizním trhu. Vedle plnoformátové stanice Nova provozuje několik dalších tématických programů - seriálový a filmový kanál Nova Cinema, mužský TV Fanda, komediální a zábavní TV Smíchov, retro kanál s vlastní tvorbou TELKA, placený sportovní program Nova Sport, video portál VOYO, placený filmový program VOYO Cinema a zpravodajský Nova News. Vedle televizních projektů je Nova aktivní i na internetu. Provozuje zpravodajský a informační portál tn.cz a řadu dalších tématických webů.





Reklama




Vybrané články