Quantcast

Peretz International expanduje do Kyrgyzstánu

| redakce | tiskobrázek k článku: Peretz International expanduje do Kyrgyzstánu

Mezinárodní verze ruské televizní stanice PERETZ je nyní dostupná divákům v Kyrgyzstánu díky dohodě ruského vlastníka CTC Media a lokální kabelové sítě Evropa-Azia.

"Mezinárodní expanze kanálů CTC Media je součástí naší dlouhodobé strategie. Evropa-Azia již vlastní práva k distribuci stanic CTC television v Kyrgystánu. PERETZ je nyní dostupný v hlavních kabelových sítích v zemi a plánujeme další dynamický rozvoj naší technické penetrace," řekl Sergey Petrov, zástupce CTC Media, Inc.

Kanál PERETZ International zahájil vysílání v Bělorusku v roce 2013. V letošním roce bude kanál obsahovat nové pořady a žánry.

CTC Media je přední ruská nezávislá mediální společnost, která funguje v Rusku a zemích SNS. Provozuje tři bezplatné programy - CTC, Domashny a PERETZ v Rusku a také stanici Channnel 31 v Kazachstánu a televizní společnost v Moldávii. Kombinací těchto stanic může oslovit až 150 milionů diváků.

Mezinárodní placená verze kanálu CTC je dostupná v Severní Americe, Evropě, střední Asii, Arménii, Gruzii, Ázerbájdžánu, Středním Východě a Kyrgyzstánu. PERETZ je také dostupný v Bělorusku.

zdroj: CTC





Reklama




Vybrané články