Quantcast

Kanály JOJ a JOJ Plus s českou satelitní licencí

| redakce | tisk

Slovenské komerční kanály JOJ a JOJ Plus získaly českou satelitní licenci. Český regulátor médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) na svém posledním zasedání udělil pražské společnosti DONEAS, s.r.o. licenci na satelitní vysílání kanálů JOJ a JOJ Plus.

Obě satelitní licence platí 12 let.

Podle licenčních podmínek bude JOJ plnoformátový program vysílaný 24 hodiny denně na území České republiky a Slovenska. Hlavním jazykem vysílání bude slovenština. JOJ Plus je tématický televizní program se zaměřením na mužského diváka. Stanice se může vysílat na území Česka a Slovenska. Hlavním jazykem bude rovněž slovenština.

RRTV zároveň informuje slovenského regulátora RVR (Rada pre vysielanie a retransmisiu), že na Slovensku se mohou vysílat programy JOJ a JOJ Plus s českou licencí.

Vysílání slovenských stanic JOJ a JOJ Plus s českou licencí může souviset s nedávnými pokutami slovenského regulačního úřadu RVR. Kanály JOJ budou pod dohledem české rady a například nemusí uvádět věkové omezení u jednotlivých pořadů a také může vysílat pořady v češtině prakticky bez omezení.





Reklama




Vybrané články