Quantcast

Novinky Discovery Networks. Pro děti i fanoušky sociálních sítí

| redakce | tiskobrázek k článku: Novinky Discovery Networks. Pro děti i fanoušky sociálních sítí

Discovery Networks si pro letní prázdniny připravilo speciální program pro děti. Od 7. července se vrací Animal Planet Club - programový blok o zvířatech, který školákům i mladým studentům nabídne kvalitní zábavu i poučení.

Blok poběží pod svým vlastním logem každý pracovní den v týdnu, a to od 14:30. V sobotu a v neděli vysílá od 6:25 reprízy nejlepších show.

Novinky Discovery Networks. Pro děti i fanoušky sociálních sítí
▲ Novinky Discovery Networks. Pro děti i fanoušky sociálních sítí

Děti se mohou těšit i na tyto pořady:

Dick a Dom v divočině - Pořad ukazuje lidi, kteří se starají o zvířata v nouzi. Ochránci se pokusí navrátit osiřelého tuleně zpět do moře a ochotně pomáhají v záchranném centru pro psy. Podaří se Dickovi vyřešit zdravotní problém hada s rýmou? V nouzi se ocitnout třeba i labuť a netopýr.

Seznámení se psy, kočkami a dalšími domácími mazlíčky - Show představuje plemena různých domácích mazlíků. Děti se podrobně se seznámí například s basenjim, bulmastifem, šetlandským ovčákem, bavlníkovým psem, pyrenejským horským psem a americkým eskymáckým psem.

Roztomilá zvířátka - Pořad ukazuje ta nejroztomilejší zvířátka a jejich mláďátka, jaká si umíte představit. Dětem představí třeba koťátka bezsrsté kočky sphynx, mrštné barmské kočky a kočičky ragdoll, které se spřátelí s německými ovčáky, což posunuje roztomilost do další roviny!

Zlobivý pes - Nejen pejsci, ale i ostatní zvířátka umí pěkně zlobit. Pořad ukazuje ty nejzlobivějšími mazlíčky, od huskyho, který krade, po papouška, který nadává jako dlaždič. Ve finále korunujeme jejich krále.

Novinky Discovery Networks. Pro děti i fanoušky sociálních sítí
▲ Novinky Discovery Networks. Pro děti i fanoušky sociálních sítí

Novinky na Vás čekají i u Discovery Science. Stanice vychází vstříc svým fanouškům a spouští nový facebookový profil a You Tube účet. Příznivci kanálu se zde dozvědí další nové poznatky ze světa vědy. Především mladší diváky bude na sociálních sítí provázet 6 postaviček, které symbolizují hlavní témata Discovery Science.

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články