Quantcast

Harmonie TV vyráží do ulic

| redakce | tisk

Televizní stanice HARMONIE TV připravila pro své diváky roadshow, která bude probíhat od 8. do 14. srpna převážně v pražských ulicích a v blízkosti velkých obchodních center.

Akce pojmenovaná HARMONIE TV ROADSHOW přinese do prázdninové atmosféry rozptýlení a zábavu v podobě setkání se známými tvářemi HARMONIE, soutěžemi pro děti i dospělé o zajímavé ceny a dalším doprovodným programem. Na pódiu se tak představí Eva Decastelo, Bořek Slezáček nebo Veronika Petrová, ale i účinkující z veleúspěšného muzikálu Děti Ráje či DJ Uwa se svou show. K dispozici budou zajímavé atrakce pro děti, jako třeba skákací hrad, malování na obličej nebo dovednostní soutěže o ceny. Pro dospělé je připraveno mobilní televizní studio, kde si návštěvníci budou moci vyzkoušet práci před i za kamerou a ověřit si jaké to je pracovat se čtecím zařízením. Jejich výkon bude nahráván a následně zpracován do krátkého spotu, který si každý z účastníků bude moci stáhnout z webových stránek harmonietv.eu, volně sdílet na sociálních sítích a pochlubit se tak přátelům se svým výkonem.

Akce se koná pod záštitou MČ Praha 1. „Chtěli jsme přinést do letní Prahy a okolí zajímavý prázdninový projekt, který by oslovil běžného televizního diváka v místech, kde v tuto chvíli vysíláme terestriálně a zároveň ukázat pražanům i mimopražským práci v televizním studiu. Studio je samozřejmě jen v jakési Light verzi, ale i tak bude mít každý možnost zkusit si něco z televizní práce. Možná se zrodí nová moderátorská hvězda právě v ulicích Prahy,“ říká Roman Anton, ředitel HARMONIE TV.

Termíny:

8.8. Rudolfinum od 18,00h
9.8. Nová Živohošť, Junior Camp od 14,00h
10.8. Metropole Zličín od 13,00h
11.8. Galerie Butovice od 13,00h
13.8. Žluté lázně od 15,00h
14.8. Palladium od 13,00h

zdroj: Harmonie





Reklama




Vybrané články