Quantcast

Nejžádanější festival planety Tomorrowland pouze na MTV

| redakce | tiskobrázek k článku: Nejžádanější festival planety Tomorrowland pouze na MTV

Až dva milióny zájemců, ale jen zhruba desetina uspokojených šťastlivců. Taková byla stručná bilance nejžádanějšího hudebního festivalu na světě v posledních letech. Tomorrowland pořádaný v belgickém městě Boom se stal globálním fenoménem schopným vyprodat dvě stě tisíc vstupenek za vteřinu.

Ke svému desetiletému výročí získal festival exkluzivního partnera - hudební stanici MTV Europe. Ta umožní všem milovníkům elektronické hudby nasát atmosféru z letošního festivalu prostřednictvím dokumentu World Stage Tomorrowland 2014 Highlights odvysílaného právě pouze na MTV Europe. Jedinečný hudební zážitek si tak budou moci vychutnat u televizních obrazovek i čeští diváci.

Hodinové sestřihy nabídnou nejen to nejlepší ze současné elektronické hudební scény, ale především umožní nahlédnout do samotného dění festivalu, který proslul díky svým pitoreskním kulisám a bohaté produkci srovnatelné s fantaskními výjevy z pohádek o Alence v říši divů. Letošní desátý ročník Tomorrowlandu konaný jako již tradičně během závěrečného týdne v červenci odvysílá MTV Europe v dokumentu World Stage Tomorrowland 2014 Highlights rozděleném na dvě části a odvysílané 22. a 29. srpna od 20 hodin, následovat bude i pořad shrnující desetileté působení festivalu.

Všechny zmíněné sestřihy se zaměří na zpověď návštěvníků z celého světa a také na rozhovory s vybranými DJs. Mezi letošními hvězdami jubilejního Tomorrowlandu nebudou chybět Above & Beyond, Armin van Buuren, Carl Cox, Skrillex, Tiesto či David Guetta a další.

O globálním úspěchu festivalu svědčí mimo jiné fakt, že přestože letošní ročník byl rozdělen do dvou víkendů, tedy s dvojnásobnou kapacitou až 400 000 návštěvníků. Zájem o vstupenky byl tak obrovský, že tato hudební událost byla s náporem zájemců srovnatelná se světovým fotbalovým šampionátem v Brazílii. Fotbalový šampionát a Tomorrowland jsou tudíž nejžádanějšími světovými akcemi letošního roku.

zdroj: MTV





Reklama




Vybrané články