Quantcast

56E: Box TV, Krik TV na novém transpondéru

| redakce | tisk

Multiplex s ruskými nekódovanými programy Krik TV a Box TV (Ekaterinburg) se přesunul na jiný transpondér na satelitu Express AT1 (56°E). Vysílání je nadále šířeno v širokém svazku, takže příjem je možný i v regionu střední Evropy.

Vysílání paketu RSCC s programy Krik TV a Box TV bylo přesunuto na transpondér 30, na freq. 12,284 GHz, pol. R. Parametry multiplexu zůstaly na novém transpondéru zachovány.

Krik TV je informační kanál a nabízí příležitosti regionálním novinářům vyjádřit se k tématům které je zajímají. Stanice si klade tři hlavní úkoly - informovat, vzdělávat a bavit.

56E: Box TV, Krik TV na novém transpondéru
▲ 56E: Box TV, Krik TV na novém transpondéru

Box TV je ruský tématický kanál, který odstartoval v únoru letošního roku. Stanice bylo zpočátku dostupná pouze na internetu. Box TV vysílá nejlepší zápasy z ruského boxu. Stanice podepsala exkluzivní smlouvu se společností Golden Boy Productions na vysílá všech 46 večerů boxu ve kterých se objeví Floyd Mayweather, Marcos Maidana, Bernard Hopkins a Beibut Shumenov, Saul Alvarez a Alfredo Angulo; Danny Garcia a Mauricio Herrera a mnoho dalších.

nové technické parametry - Box TV, Krik TV:

• Express AT1 (56°E), freq. 12,284 GHz, pol. R, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články