Quantcast

ÓČKO rozjede v říjnu druhou sérii Party Ride Live

| redakce | tisk

Po úspěšné zimní šňůře přichází hudební stanice ÓČKO s druhou sérií večerních párty po českých a moravských klubech. Na podzimní šestidílné tour Party Ride Live se představí například Rytmus, Ego, Paulie Garand a další prvotřídní hvězdy české a slovenské hudební scény. Projekt Party Ride Live pořádá in-house agentura ÓČKO Promotion.

Hudební stanice ÓČKO naváže na úspěšnou premiérovou sérii Party Ride Live, která proběhla v únoru a březnu 2014, kde se na pódiu představily hvězdy jako například Majk Spirit, Celeste Buckingham či Ben Cristovao. V druhé sérii klubových párty po celé ČR se tentokrát vystoupí rappeři Rytmus, Ego, Paulie Garand, ATMO Music, dále pak Verona a vycházející hvězda Mamba Dasha. Doprovázet je budou protřelí Dj Roxtar a LeeMac. A celým večerem oblíbení moderátoři ÓČKA.

ÓČKO rozjede v říjnu druhou sérii Party Ride Live
▲ ÓČKO rozjede v říjnu druhou sérii Party Ride Live

Štáb ÓČKA bude po celý večer opět přenášet živé vstupy z akce přímo na obrazovku. Celý koncept se drží hlavního motta projektu, a to „Neseď doma, buď v ÓČKU“. Komunikace probíhá především on-air ve vysílání ÓČKA, na sociálních sítích a webu ocko.tv.

První série eventů Party Ride Live jednoznačně potvrdila, že naše původní myšlenka propojení vysílání a prostředí klubů je správná. Každé vystoupení vytvořilo unikátní atmosféru, kde vzniká originální směs zážitků a pozitivních emocí. Lidé si prostě chtějí šáhnout na ÓČKO. Přestože jsme minulý rok nasadili laťku opravdu vysoko, stále se snažíme tento projekt dále rozvíjet a posouvat. Jsem přesvědčen, že spokojeni nebudou pouze návštěvníci, ale také interpreti, majitelé klubů a v neposlední řádě také partneři celé tour,“ říká Fanda Plochý z ÓČKO Promotion, hlavní strůjce úspěchu Party Ride Live.

ÓČKO rozjede v říjnu druhou sérii Party Ride Live
▲ ÓČKO rozjede v říjnu druhou sérii Party Ride Live

O projektu Party Ride Live:

Party Ride Live je projekt, kdy ÓČKO přiváží jedinečné celovečerní živé vystoupení do klubů po celé České republice. Vrcholem každé klubové noci je vystoupení hvězdných umělců současné hudby, kterou diváci běžně slyší a vidí ve vysílání. Celovečerní program dále nabídne špičkové DJs, tanečníky, audiovizuální show a doprovodné soutěže. Klubovou nocí provází známí moderátoři ÓČKA. Unikátní součástí tohoto projektu je živý přenos v podobě moderovaných vstupů, které ÓČKO přenáší z klubu přímo na obrazovku v pořadu Party Ride.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články