Quantcast

3 kanály AMEDIA TV v nabídce Trikolor TV

| redakce | tiskobrázek k článku: 3 kanály AMEDIA TV v nabídce Trikolor TV

Dne 1.10.2014 vstoupila v platnost dohoda o spolupráci mezi Amedia TV a Trikolor TV. Podle podmínek smlouvy budou v příštích dvou měsících součástí nabídky Trikolor TV tři televizní stanice z produkce AMEDIA.

Dnes 1.10.2014 bude do nabídky Trikolor TV zařazen kanál zahraničních televizních seriálů a filmů Amedia 1 a kanál ruských seriálů a filmů Amedia 2. Stanice jsou zařazeny do balíčků Super-Optimum, Maximum HD a Super Maximum HD.

V rámci promo akce bude stanice Amedia Premium dostupný zdarma pro všechny diváky Trikolor TV. Bezplatné vysílání bude probíhat od 31.10. do 4.11.2014. Od 5.11.2014 si může každý klient Trikolor TV objednat kanál Amedia Premium za 99 rublů měsíčně nebo 900 rublů ročně.

"K službám Trikolor TV je připojeno 15 milionů abonentů prakticky na celém území Ruska. Po úspěšném uzavření smlouvy s Trikolor TV mohou diváci i v nejodlehlejších koutech země sledovat celou škálu kanálů Amedia TV: Amedia 1, Amedia 2 a Amedia Premium. Zejména na Amedia Premium mohou diváci největšího ruského satelitního operátora sledovat nejlepší seriály ve světové premiéře," uvedl generální ředitel společnosti AMEDIA TV Sergej Nazarov.

Amedia Premium bude poskytován v HD rozlišení a nabízen samostatně formou a la carte.

AMEDIA TV je dceřiná firma filmové společnosti AMEDIA, která byla založena v květnu 2013. Dnes provozuje tři programy - Amedia 1, Amedia 2 a Amedia Premium a online službu Amediateka.





Reklama




Vybrané články