Quantcast

Nova Sport odvysílá Evropskou ligu, MotoGP, Wimbledon i ATP

| redakce | tiskobrázek k článku: Nova Sport odvysílá Evropskou ligu, MotoGP, Wimbledon i ATP

Placený kabelový a satelitní sportovní kanál Nova Sport přinese i v letošním roce řadu exkluzivních přenosů z významných sportovních akcí. Diváci této stanice se mohu těšit na fotbalové přenosy z utkání ligy UEFA, přenosy ze závodů MotoGP a dalších významných sportovních událostí.

Skupina Nova získala vysílací práva na přenosy Evropské ligy UEFA v sezoně 2015/2016, ze které na sportovní stanici NOVA Sport odvysílá přibližně tři desítky zápasů a na vybraná utkání se mohou těšit i předplatitelé videotéky VOYO. Fanoušci se ve vysílání NOVA Sport také dočkají pravidelného čtvrtečního souhrnu těch nejlepších okamžiků celého kola a vysílání Magazínu UEFA. Uvedla dnes TV Nova.

Na příznivce motocyklového sportu čeká na Nova Sport všech osmnáct napínavých závodů série MotoGP, které odstartují 29. března v Kataru a uzavřou se 8. listopadu závodem ve Valencii. Vyvrcholením pro české fanoušky bude bezpochyby Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu v Brně. V závodech nejprestižnější třídy MotoGP se mohou diváci těšit nejen na výkony současného mistra světa Marca Márqueze nebo legendárního Valentina Rossiho, ale také jediného českého reprezentanta ve třídě MotoGP Karla Abrahama. NOVA Sport odvysílá také přenosy ze závodů kategorie Moto 2 a Moto 3, ve kterých se předvedou česká želízka v ohni v podobě Karla Haniky a Jakuba Kornfeila.

Fanoušci bílého sportu uvidí exkluzivní přenosy z nejprestižnější tenisové soutěže světa Wimbledonu a turnajů série okruhu ATP; příznivci fotbalu si na obrazovkách vychutnají i zápasy anglického fotbalového poháru FA Cupu. Hokejoví nadšenci se mohou v letošním roce těšit na konec základní části NHL, na které navazují přenosy z play off a finálové bitvy o Stanleyův pohár. Na své si přijdou fanoušci nejlepší basketbalové soutěže světa NBA, které na NOVA Sport čekají vybrané zápasy základní části a play off, a všechna finálová utkání.

Diváci se dočkají také sportovních lahůdek: NOVA Sport jim zprostředkuje úžasnou atmosféru Premiere League v šipkách, napínavé přenosy z nejlepší světové ragbyové ligy anglické Premiership nebo přímé přenosy z prestižních galavečerů v boxu a bojových uměních.





Reklama




Vybrané články