Quantcast

Kanál Religia.tv ukončil vysílání

| redakce | tiskobrázek k článku: Kanál Religia.tv ukončil vysílání

V noci z 31. ledna na 1. února 2015 ukončil kanál Religia.tv vysílání. Stanice byla dostupná pro abonenty satelitních platforem nc+, Cyfrowy Polsat a Orange TV a také u vybraných kabelových a IPTV operátorů v Polsku. Stanice se vysílala i za hranicemi Polska - v USA a Nizozemí.

Religia.tv zahájila vysílání v roce 2007 a jeho provozovatelem byla společnost ITI Neovision, vlastník platformy n (dnes součást nc+). V roce 2009 společnost TVN převzala od ITI Media Group N.V společnost Neovision Holding B.V., která je jediným vlastníkem společnosti ITI Neovision Sp. z o.o.

V roce 2010 došlo k oddělení od ITI Neovision společností Telewizja Religia Sp. z o.o., kterou vlastnily společnosti Neovision Holding B.V., ITI Impressario Holding B.V. a nyní Polish Media Business Center Holding B.V.

Religia.tv vysílala poradny, publicistiku, dokumentární filmy, reportáže a náboženské pořady. Na konci roku 2012 se vlastník stanice rozhodl již nefinancovat výrobu nových pořadů pro stanici. Vysílání bylo složeno z repríz.

Důvodem ukončení vysílání stanice byly neuspokojivé výsledky sledovanosti stanice Religia.tv. Archív stanice převzala TVN Group, která jej umístí do internetové služby Player.

Religia.tv rovněž opustila kapacitu na transpondéru satelitu Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), na kmit. 11,508 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články