Quantcast

7E: Konec TVP Polonia, start TVP

| redakce | tisk

TVP Polonia, volně vysílaný kanál polské veřejnoprávní televize TVP (Telewizja Polska) ukončil FTA vysílání na satelitu Eutelsat 7B (7°E). Na pozici TVP Polonia se objevil jiný kanál s podobným názvem... TVP.

TVP není kanál polského vysílatele Telewizja Polska, nýbrž jde o zkratku TV Persia. TVP Polonia zde proto mohla být šířena omylem.

7E: Konec TVP Polonia, start TVP
▲ 7E: Konec TVP Polonia, start TVP

Připomeňme, že ve stejném multiplexu (11,387 GHz) vysílají i další kanály v perštině - AAA Family, AAA Music, Manoto 1 a PMC Music. V tomto multiplexu je také turecký filmový kanál FIL TV a také přenosový kanál Mena Media, provozovatele multiplexu.

technické parametry:

• Eutelsat 7B (7°E), freq. 11,387 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA

Multiplex Mena Media používá svazek "B" na satelitu Eutelsat 7B, hlavní pokrytí je nasměrované na Středomoří. Příjem transpondéru je ale možný i v části střední Evropy s parabolami větších rozměrů (kolem 120 cm a více podle místa příjmu).

V tomto svazku je opět v provozu transpondér (11,262 GHz, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK), který dříve šířil některé SD programy filmové a distribuční společnosti SPI International.





Reklama




Vybrané články