Quantcast

Jaro na Universal Channel s kriminálními filmy

| redakce | tisk

Doylův okrsek, Vraždy v Midsomeru (17. řada) a Agentura Jasno (6. řada) - tři kriminální seriály, na které mnoho fanoušků netrpělivě čeká. Doylův okrsek (Republic of Doyle) je programová novinka v ČR a SR.

Kanadský seriál Doylův okrsek má premiéru 13. dubna a premiérové díly budeme vysílat každý všední den v 19.20 hod. Universal Channel uvede 1. - 3. řadu za sebou, ve 3. řadě hostuje například i herec Russell Crowe. Vyšetřování zločinů a bouřlivé vztahy jsou náplní této svěží novodobé krimikomedie, která se točí kolem Doylovy rodiny. Otec Malachy Doyle (Seán McGinley) a syn Jake Doyle (Allan Hawco) provozují soukromou detektivní agenturu, a proto se musí snažit, aby to mezi nimi klapalo a nemělo to dopad na profesní činnost. Toto detektivní duo brzy zjistí, že kde jsou peníze, tam jsou také zločinci. Jejich případy jsou hodně komplikované, od bankovních loupeží, přes žhářství, podvádění partnerů až po ztracené náctileté, a samozřejmě také náhodné vraždy. Seriál je zasazen do půvabného městečka St. John's na kanadském ostrově Newfoundland a jeho pohledný hlavní hrdina - 30ti letý Jake, rozhodně stojí za pravidelné sledování.

Jaro na Universal Channel s kriminálními filmy
▲ Jaro na Universal Channel s kriminálními filmy

Kriminální seriál z hrabství Midsomer přinese opět záhadné případy, u kterých diváci mohou hádat, kdo za vraždami stojí. Již 17. řada seriálu Vraždy v Midsomeru je premiérou v ČR a Universal Channel ji uvádí pouhé dva měsíce od premiéry ve Velké Británii. Seriál Vraždy v Midsomeru má premiéru 5. dubna a premiérové epizody budou každou neděli ve 21.00 hod.

Jaro na Universal Channel s kriminálními filmy
▲ Jaro na Universal Channel s kriminálními filmy

Ukradená detektivní novela, kouzelnické představení, folková slavnost a představení nového šumivého vína se stávají pozadím pro vraždu a zmatek, když se John Barnaby (Neil Dudgeon) a detektiv seržant Charlie Nelson (Gwilym Lee) vrací do krásného, ale smrtelného Midsomerského kraje v premiérové 17. řadě seriálu Vraždy v Midsomeru.

Vtipný, ale i mysteriózní a dramatický kriminální seriál Agentura Jasno, přichází již se 6. řadou, která má v ČR a SR premiéru na Universal Channel 18. května a premiérové epizody budeme vysílat každý všední den v 18.20 hod.

Jaro na Universal Channel s kriminálními filmy
▲ Jaro na Universal Channel s kriminálními filmy

Shawn Spencer má zvláštní dovednost, dokáže si všímat i těch nejmenších detailů kolem sebe. Když je obviněn ze zločinu, který ve skutečnosti pomohl vyřešit, tak že dal policistům tip, přesvědčí je, že je médium. Spolu se svým kamarádem Gusem začnou pro skeptický policejní tým řešit kriminální případy. V 6. řadě bude toto duo například řešit vraždu ženy, která před 20 lety zmizela, a jejíž tělo bylo nyní objeveno; hledat pravého viníka vloupání, ze kterého byl neprávem obviněn kuchař; zjišťovat příčinu smrti, aby pomohli koronerovi Woodymu, který se ve své diagnóze netrefil a může přijít o práci; útok na účastníka televizní show a mnoho dalších zapeklitých případů.

zdroj: Universal





Reklama




Vybrané články