Quantcast

VOYO uvádí film Táhni do pekel současně s kinopremiérou

| redakce | tisk

Videotéka VOYO pokračuje v trendu uvádění filmů souběžně s jejich představením v kinech. Tentokrát si pro filmové fajnšmekry VOYO připravilo speciální překvapení v podobě francouzského snímku Táhni do pekel, který uvádí současně s jeho českou kinopremiérou 2. dubna 2015.

Snímek Táhni do pekel měl světovou premiéru v Cannes, kde svou syrovostí a autenticitou upoutal nejen mezinárodní kritiku, ale i publikum. Jeho režisér Jean-Charles Hue za něj dokonce získal prestižní Cenu Jeana Viga 2014 pro nejlepšího francouzského začínajícího tvůrce. Táhni do pekel je syrový příběh o vině a trestu, ale také o nalezení duchovní svobody. Film osciluje mezi žánrem westernu a krimi a zároveň přebírá dynamické prvky současné akční a thrillerové produkce.

O filmu Táhni do pekel

Fred se po 15 letech vězení vrací ke své rodině do kočovnické kolonie na okraji Paříže. Mezitím se událo mnohé, ale jedno se nemění. Jeho bratři se chystají na velkou loupež nákladu mědi. Jenže plán se jim vymkne z rukou a Fred se bude muset rozhodnout, jestli mu snaha postarat se o bratry stojí za další několikaletý žalář...

Režisér Jean-Charles Hue

Jean-Charles Hue je francouzský filmař narozený v roce 1968. Od roku 2003 natáčí dobrodružství rodiny Dorkelů, kočovných Jenišů, kteří žijí na severu Francie. V roce 2009 natočil svůj první celovečerní dokumentární film Carne Viva, ve kterém zkoumá mytologii města Tijuana. V roce 2010 natočil svůj první celovečerní hraný film Bavorák páně, který je žánrově na pomezí mezi detektivkou a tuláckým westernem.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články