Quantcast

Xtra TV: Konec několika stanic a balíčků, zlevnění balíčku Sport

| redakce | tiskobrázek k článku: Xtra TV: Konec několika stanic a balíčků, zlevnění balíčku Sport

Operátor ukrajinské prepaid platformy Xtra TV chystá výrazné změny v programové nabídce. K 1.5.2015 bude z nabídky provozovatele vyřazeno několik stanic, některé budou nahrazeny jinými programy, balíčky Film+, Universal a Family skončí. Tarif Sport bude levnější.

V balíčku Poznavatelnyj skončí stanice Discovery Channel a TLC. Místo nich budou poskytovány tři nové programy - Da Vinci Learning, Travel Channel a English Club TV.

Balíček Film (Filmovyj) opustí stanice Amedia 2, Kino Plus a Novoje kino. Pozice po těchto stanicích obsadí programy Sony Turbo, TV 21 a Baby TV.

Změny se dotknou i balíčku Sport (Sportivnyj). V tomto balíčku skončí Ochotnik i rybolov HD, Boec a Naš Futbol. Do balíčku Sport bude naopak zařazen program Sport2.

Balíček Universal (Universalnyj) již nebude nabízen a řada programů bude přesunuta do jiného balíčku. English Club TV, Da Vinci Learning a Travel Channel budou přesunuty do tarifu Poznavatelnyj. Ostatní stanice Ochota i rybalka, Usadba, Moja Planeta, Nauka 2.0, Evrokino, India TV v paketu Xtra TV skončí.

Podobně jako balíček Universal skončí i balíček Family (Semejnyj). Stanice Sony Turbo, TV 21 a Baby TV budou přesunuty do balíčku Film (Filmovyj). Stanice Nickelodeon, Nickelodeon junior, Usadba, Boec a Cartoon Network opustí platformu Xtra TV.

Třetím zrušeným balíčkem bude Film+ (Filmovyj+). Stanice, které jsou dnes součástí tohoto balíčku, Evrokino a India TV již nebude Xtra TV poskytovat.

S programovými změnami, které vstoupí v platnost za týden 1.5.2015, dojde k úpravě ceny balíčku Sport (Sportivnyj). Od května bude tento balíček stát jen 39 hřiven měsíčně (nyní 49 hřiven měsíčně). Ceny ostatních balíčků Filmovyj a Poznavatelnyj se nemění (49 hřiven měsíčně).





Reklama




Vybrané články