Quantcast

The Medical Channel startuje v Polsku

| redakce | tisk

Program Sp. z o.o., společnost patřící do skupiny 4fun Media SA, podepsala smlouvu na distribuci televizního kanálu věnovaný zdraví. Stanice The Medical Channel se objeví v kabelových a IPTV sítích a také v digitálních platformách v Polsku.

Provozovatelem stanice The Medical Channel je britská společnost Limeclip Ltd. Zatím není známo, kdy nová stanice začne v Polsku vysílat. Stane se tak po dohodě s polskými operátory ohledně zařazení programu do jejich programové nabídky.

Posláním The Medical Channel je rozvíjet znalosti o konkrétních nemocech, jak se s nimi vypořádat apod. Stanice přinese pořady o řadě nemocí, včetně takových jako je diabetes, osteoporóza, srdeční choroby, mrtvice, rakovina. Stanice bude též přinášet pořady o zdravém životním stylu, správné výživě, zdravotních prohlídkách a v širším slova smyslu o prevenci.

The Medical Channel startuje v Polsku
▲ The Medical Channel startuje v Polsku

Ženy najdou ve vysílání mnoho informací, jak bojovat ze zdravotními problémy a množství cenných řad a pokynů k rodičovství, píči o správný vývoj a zdraví dětí. Muži v programu naleznou informace o nejběžnějších zdravotních rizikách, které se jich týkají.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články