Quantcast

Mňam TV zahajuje plný provoz s řadou novinek

| redakce | tiskobrázek k článku: Mňam TV zahajuje plný provoz s řadou novinek

Čeští diváci se konečně dočkají televizního kanálu zaměřeného výhradně na životní styl. Mňam TV vstupuje po čtyřech měsících zahajovacího provozu do nové fáze vysílání a nabízí několik nových pořadů provázených předními osobnostmi tuzemského showbyznysu.

Za velmi krátkou dobu našeho působení na českém trhu jsme dokázali oslovit 1,4 milionu diváků, což je větší úspěch, než jsme doufali,“ říká generální ředitel CE Media, vlastnické společnosti Mňam TV Pál Milkovics. „Nyní je správný čas udělat krok nad rámec gastronomie a nabídnout novinky, od nichž si slibujeme velkou diváckou odezvu.“

Pro dosažení tohoto cíle se Mňam TV spojila s řadou populárních tváří, mezi nimiž vyčnívají ostře sledovaný moderátor Leoš Mareš a neodolatelná blondýna Iva Pazderková. Leošovi budou od září patřit všechny všední večery, které se ve společnosti jeho late night show stanou zcela nevšedními. „Late night show jako v Americe? Velká profesionalita a ještě větší rozpočet na produkci mě přesvědčili, abych do toho prostě šel,“ říká moderátor. Iva se představí každou středu v podvečer, aby neopakovatelným způsobem zhodnotila aktuální dění doma i ve světě a představila své hosty. Její pořad startuje už 15. července.

Podle Pála Milkovicse podobný projekt na českém televizním trhu chybí. „Mňam TV se díky pilotnímu vysílání etablovala primárně jako kanál zaměřený na jídlo. Díky novým programům však nyní představujeme ucelený koncept televize o životním stylu, který má šanci oslovit násobně větší množství lidí. Gastronomii v programovém schématu samozřejmě ponecháme i nadále, k příjemnému životu neodmyslitelně patří.“ Podle Milkovicse má kanál za střednědobý cíl překročit tři procenta sledovanosti a dále rozšiřovat spektrum vlastních pořadů.

Další novinkou Mňam TV je dopolední živé vysílání „Život je fajn“, jehož moderování se ujali herec Lumír Olšovský a moderátorky Tina Pletánková a Bára Sedláčková. Každý večer od osmi se pak diváci mohou těšit na speciálně vybraný film. „Naším cílem je přinášet lidem dobrou náladu a radost ze života, čehož se držíme i při výběru filmů - žádné násilí a deprese,“ vysvětluje Roman Buťa, výkonný producent MŇAM TV.

PŘEHLED NOVINEK

LATE NIGHT SHOW LEOŠE MAREŠE
Stopáž: 60 minut
Frekvence: každý všední den od 22:00
Zahájení: 7. září
Skutečná late night show poprvé v České republice. Denní zábavná talk show s aktuálními tématy a hosty, které stojí za to vidět

TÝDEN S IVOU
Stopáž: 60 minut
Frekvence: každou středu od 17:00
Zahájení: 15. července
Autorská show Ivy Pazderkové představí nezvyklé kombinace hostů a „nachytávek“, přímá komunikace s diváky u televize i ve studiu a přehled uplynulého týdne svébytným pohledem Ivy Pazderkové - a živé vstupy, které v TV rozhodně nečekáte.

ŽIVOT JE FAJN
Stopáž: 180 minut
Frekvence: každý všední den od 9:00
Zahájení: 25. června
Tříhodinové ranní vysílání plné atraktivních témat, ale s jiným přístupem, než jsem v televizi zvyklí. Vstupy z míst, kam se diváci sami obvykle nedostanou, netradiční recepty a spousta zábavy.

Film večera
Stopáž: 90 - 110 minut
Frekvence: každý všední den od 20:00
Zahájení: 1. září
Hollywoodské filmy různého zaměření, ale se společnými prvky - bez krve a násilí, zkrátka milé, zábavné a bezstarostné snímky, které zpříjemní každý večer.

Dále se na obrazovce objeví převzaté novinky (1. série, není-li uvedeno jinak):
Jamie's Kitchen Jamie's Kitchen - Australia
Jamie's Chef The Mind Of A Chef
Annabel Langbein: The Free Range Cook Bills Food (1. a 2. série)
Martha Bakes (Martha Stewart Living series) Real Girl's Kitchen
In Search Of Perfection (2. série) The Hairy Bikers' Asian Adventure

Mňam TV jako první čistě lifestylová televize v České republice zahájila své vysílání v únoru roku 2015. Provozovatelem kanálu je společnost CE Media s.r.o. se sídlem v Praze. Cílem Mňam TV je přinášet původní i převzatý obsah dotýkající se všech krás života a působit na své diváky v duchu sloganu „Život je fajn“.

zdroj: Mňam





Reklama




Vybrané články