Quantcast

Ruská Interesnoje TV se změní na Mužskoje kino

| redakce | tisk

Ruská tématická stanice Interesnoje TV projde 1. září výraznou proměnou. Stanice změní svůj název i programovou koncepci. Kanál Interesnoje TV bude přejmenován na Mužskoje kino.

Stanice pod novým názvem bude cílit svůj program zejména na mužské publikum. Divákům přinese především filmy: detektivní, dobrodružné, sci-fi a thrillery. Stanice přinese produkci předních společností jako Warner Bros, BBC, Touchstone Pictures, Icon Productionns, EuropaCorp, UGC YM, Integral Film, Rai Cinema a řady dalších.

Placený kanál Interesnoje TV (Možskoje kino) je součástí DTH platforem NTV Plus (36°E), NTV Plus Vostok (56°E), Trikolor TV (36°E), Trikolor TV Siberia (56°E), MagtiSat (31,5°E) a MTS TV (75°E).

Interesnoje TV je jedním z tématických kanálů společnosti Red Media. Do portfolia provozovatele patří stanice Kuchnija TV, Komedia TV, Boec, Lja minor, Mnoho TV, India TV, STV, 365 dnej TV, Russkaja noč, Avto Plus a zmíněná stanice Interesnoje TV.

Interesnoje TV se zaměřuje na cestování, cestovní ruch a rekreaci. Přináší pořady o vědě, moderních technologiích a úžasných vynálezech.





Reklama




Vybrané články