Quantcast

HBO GO roste a je nejpoužívanější VOD službou v Čechách a na Slovensku

| redakce | tiskobrázek k článku: HBO GO roste a je nejpoužívanější VOD službou v Čechách a na Slovensku

Tisíce hodin filmů a seriálů. Neomezený přístup odkudkoli s internetovým připojením. Hollywoodské blockbustery, originální produkce HBO, koncerty a ty nejlepší seriály - to vše v rozsáhlé online videotéce, kterou můžete mít kdykoli a kdekoli, a to bez žádných dalších poplatků a půjčování.

VoD (video on demand) služba HBO GO se od svého vzniku neustále rozvíjí, a to zejména během posledního roku, kdy došlo k velkému nárůstu validních registrovaných uživatelů. Těch má služba k dnešnímu datu až 26 tisíc, což z ní v současné chvíli činí nejpoužívanější VoD službu v Čechách a na Slovensku.

HBO GO lze sledovat na široké škále různých zařízení, které mají přístup k internetu - na Smart TV, ta v posledních letech zaznamenala velký nárůst počtu připojení a času stráveného sledování HBO GO, na počítači, tabletu nebo smartphonu. Pokud nevlastníte Smart TV s aplikací, další pohodlný způsob, jak dostat HBO GO z vybraného zařízení na plochu televizoru, je prostřednictvím Google Chromecast nebo Apple AirPlay.

Daniel Klička, Country manager HBO Europe s. r. o., k tomu dodává, “HBO GO je nejpoužívanější službou v rámci VOD nabídky na českém a slovenském trhu. Jsme samozřejmě velmi rádi, že díky dalším novinkám, jakými je podpora Google Chromecast nebo Apple AirPlay, usnadníme našim předplatitelům sledování HBO GO.“

Uživatelé každodenně sledují neustále se rozšiřující nabídku nejnovějších filmů a seriálů, čítající jedny z nejpopulárnějších titulů současnosti jako Hra o trůny nebo Temný případ. Oba seriály zároveň patří mezi nejsledovanější pořady na HBO GO, které každou sezónu zaznamenávají až dvojnásobný počet diváků. Nejsledovanější seriály na HBO GO doplňuje Až po uši z české originální produkce, který se zároveň stal divácky nejúspěšnějším titulem v historii vysílání HBO.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články