Quantcast

Polsat 2, Polsat Cafe, Polsat Play a TV4 budou v HD

| redakce | tisk

Cyfrowy Polsat chystá spuštění dalších programů ve vysokém rozlišení (HDTV) - Polsat 2 HD, Polsat Play HD, Polsat Cafe HD a TV4 HD. Všechny stanice jsou nyní dostupné v SD rozlišení.

Nové kanály se objeví v nabídce satelitní platformy Cyfrowy Polsat.

V současné době není známý datum startu HD verzí programů, pravděpodobně půjde o 1.10.2015, kdy Cyfrowy Polsat provede mnohé změny na svých transpondérech související s přechodem do DVB-S2/MPEG-4.

SD a HD verze budou mít stejný obsah. Lišit se budou technickou kvalitou.

Cyfrowy Polsat v současné době provozuje následující televizní stanice: Polsat (Polsat HD), Polsat 2, TV4, TV6, Polsat Film (Polsat Film HD), Polsat Romans, Polsat News (Polsat News HD), Polsat News 2, Polsat Cafe, Polsat Play, Polsat Sport (Polsat Sport HD), Polsat Sport Extra (Polsat Sport Extra HD), Polsat Sport News, Polsat JimJam, Polsat Food Network (Polsat Food Network HD), Polsat Viasat Explore, Polsat Viasat History, Polsat Viasat Nature, CI Polsat (v přípravě CI Polsat HD), Disco Polo Music a Muzo.tv a dále také radio Muzo.fm.

Kromě již existujících SD kanálů v HD provozovatel chce v nejbližší době spustit nové programy - Polsat Sport 2, Polsat Sport 3, Polsat Docu, Polsat Reality a Polsat X. Dále je také v plánu Polsat 1 (projekt dříve vznikal pod názvem Polsat World). Kromě těchto stanic má operátor souhlas od polského regulátora na spuštění programu Polsat Sport Weekend a Polsat Film 2, které do dnešního dne nezahájily vysílání a není známo, kdy odstartují.

Podle dřívějších informací by měl letos odstartovat také program CI Polsat HD, který je společným projektem s A+E Networks Poland.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články