Quantcast

Mobilní TV od O2: Přibyde 27 kanálů, O2 Sport v HD i kapacita pro nahrávky

| redakce | tisk

Od 1. prosince vylepší O2 svou mobilní televizi O2 TV Air. Programovou nabídku rozšíří z 31 kanálů na 58, přibyde O2 Sport v HD rozlišení a výrazně se navýší také kapacita pro nahrávání.

Mobilní televize O2 TV Air prochází dalším vylepšením. Od 1. prosince se její programová nabídka vyrovná počtu kanálů, které nabízí běžná O2 TV s tarifem M. "Vycházíme z poptávky našich zákazníků. O2 TV Air přifoukneme z 31 televizních stanic na 58. Divákům tak přibydou třeba oblíbené dokumentární kanály Discovery Channel a National Geographic, zahraniční zpravodajské stanice nebo filmové programy. Děti se mohou těšit také na populární Disney Channel," vyjmenovává David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností.

Změnu zaznamená také kanál O2 Sport. "Rozhodli jsme se, že zainvestujeme i do našich streamovacích technologií. Díky tomu přineseme od 1. prosince zákazníkům naší mobilní televize O2 Sport také v HD kvalitě," dodává Duroň.

Kromě živého vysílání umožní O2 TV Air M i nahrávání pořadů. Z původních 10 hodin nahrávek týdně navýšilo O2 kapacitu na 100 hodin. Nahrávky budou divákům dostupné po dobu 1 měsíce. Populární funkce Zpětné zhlédnutí zůstává beze změny - pořady bude stále možné sledovat až 30 hodin po jejich odvysílání.

Mobilní TV od O2: Přibyde 27 kanálů, O2 Sport v HD i kapacita pro nahrávky
▲ Mobilní TV od O2: Přibyde 27 kanálů, O2 Sport v HD i kapacita pro nahrávky

Službu bude od 1. prosince možné objednat za 399 Kč měsíčně. Stávajícím zákazníkům jako poděkování za věrnost O2 původní cenu 249 Kč zachová.

Výše uvedené kanály mohou diváci sledovat prostřednictvím mobilní aplikace O2 TV (dříve O2TV Go) nebo přímo na webových stránkách www.o2tv.cz . Cena zahrnuje licenci pro čtyři různá zařízení. Diváci ji mohou využít pro sledování oblíbených pořadů na stolním počítači, notebooku, tabletu nebo telefonu.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články