Quantcast

Viceland nahradí kanál H2

| redakce | tisk

A+E Networks a Vice Media vytvoří ve Spojených státech společný podnik, který nabídne nový kanál s pracovním názvem Viceland. Nová stanice nahradí v USA kanál H2 z portfolia A+E Networks. Díky tomu bude Viceland od svého spuštění dostupný širokému počtu diváků.

H2, který bude nahrazen v USA programem Viceland, je mezinárodní kanál dostupný ve více než 68 zemích. Stanice bude nadále fungovat za hranicemi USA.

Viceland odstartuje začátkem roku 2016. Bude šířen do zhruba 70 milionů domácností. Divákům přinese stovky hodin zcela nových pořadů vyrobených společností Vice.

Kanál Viceland bude mít ve svém programovém schématu pořady jako „Gaycation“, „Huang's World“, „Noisey“, „Vice World Of Sports“, „Black Market“, „Flophouse“, „Party Legends“ a „Weediquette“. Nová stanice bude nabízet zajímavý a originální obsah, včetně pořadů o módě, jídlu, hudbě, sportu a mnoho dalšího.

A+E Networks bude dohlížet nad technickými operacemi a distribucí programu a bude také s Vice spolupracovat v prodeji reklamy a sponzorství.

zdroj: A+E Networks,satkurier.pl





Reklama




Vybrané články