Quantcast

Sky představil UHD boxy Sky Q

| redakce | tisk

Operátor britské satelitní pay-tv služby Sky UK představil nové set top boxy, které umožní příjem programů v Ultra HD rozlišení. Nové přijímače pod označením Sky Q přijdou na trh v příštím roce.

Nové Sky Q boxy budou podporovat nahrávání a přehrávání obsahu v UHD rozlišení a přinesou nový zážitek ze sledování televizního obsahu, které nazývá "Fluid Viewing". Sky Q umožní sledovat různé programy až na pěti obrazovkách současně a zároveň nahrávat 4 další programy. Sky Q Silver a Sky Q budou dva nové výkonné set top boxy pro hlavní televizní přijímač. Přístroje budou vybavené 12 tunery a kapacitou až 2TB pro záznam pořadů.

Sky představil UHD boxy Sky Q
▲ Sky představil UHD boxy Sky Q

Vedle Sky Q boxů bude Sky UK dodávat svým klientům i další produkty jako Sky Q Hub pro možnost komunikace prostřednictvím Wi-Fi se Sky Q boxy, Sky Q Mini - plug and play box poskytující bezdrátový přístup ke Sky Q v dalších místnostech v domácnosti bez kabelů od satelitní antény. Operátor bude rovněž poskytovat aplikaci Sky Q app, která umožní vychutnat si Sky Q doma a sledovat pořady na cestách.

Projekt Sky Q je novinkou Sky UK, která bude k dispozici od začátku roku 2016. Ceny budou uvedeny později. Zatím není jasné, zda a kdy představí Ultra HD přijímače v Německu (Sky Deutschland) a Itálii (Sky Italia).





Reklama




Vybrané články