Quantcast

Digi Sport získal práva na La Ligu pro Slovensko

| redakce | tisk

Španělská fotbalová La Liga míří na obrazovky placeného sportovního kanálu Digi Sport. Po anglické fotbalové Premier League a Lize mistrů UEFA získává Digi Sport další atraktivní vysílací práva.

Digi Sport zakoupil práva na zbytek aktuální sezóny plus další dvě následující pro slovenské území. Přenosy z La Ligy se proto objeví na programech Digi Sport 3 a Digi Sport 4, které jsou exkluzivně dostupné abonentům sítí DIGI na Slovensku - tedy Nová Digi TV SK, kabelové DIGI, Magio Sat a Magio IPTV.

"Plníme priania a sny fanúšikov španielskeho futbalu," uvedl Marcel Šatanek, generální ředitel DIGI Slovakia a dodává: "Komplikované a zdĺhavé rokovania priniesli vytúžené ovocie a my už tento víkend prinášame predvianočnú nádielku v podobe španielskeho futbalu na DIGI Sport. Najbližšie tri sezóny sa slávne EL Clásico bude hrať pre slovenských divákov práve u nás. Vysielacie práva sme kúpili na územie Slovenska, takže zaraďujeme La Ligu na programy DIGI Sport 3 a 4. Prinášame pre milovníkov najlepšieho futbalu ďalší veľký projekt".

DIGI Sport koupil vysílací práva na všechny zápasy, kromě jediného z každého kola, kde má práva druhého výběru práva Markíza Group a její program Dajto. Toto pravidlo platí do konce této sezóny.

Digi Sport 3 již tuto sobotu 19.12.2015 v 16:00 hodin odvysílá zápas Valencia - Getafe a ve 20:30 hodin následně sevillské derby Real Betis - FC Sevilla. V neděli na stejné stanici přinese v 18:15 hodin duel Real Sociedad - Villareal a ve 20:30 hodin zápas Málago - Atlético Madrid.

"La Liga bude mať u nás náležitý priestor a vysielať ju budeme cez štúdiá s hosťami, tak ako tomu je v prípade anglickej Premier League, či Ligy majstrov. Fanúšikovia futbalu sa majú na čo opäť tešiť," doplňuje informace šéfredaktor DIGI Sportu Redé Stern.

Vedle televizních diváků bude La Liga dostupná i zákazníkům mobilní televize DIGI Go, která je aktuálně dostupná pouze klientům DIGI. Od února/februára 2016 bude produkt bez vázanosti na satelitní či kabelovou televizi dostupný pro každého. DIGI GO je mobilní TV dostupná prostřednictvím aplikace v mobilních telefonech a tabletech.





Reklama




Vybrané články