Quantcast

Servus TV si zajistila MotoGP. Přenosy bude na Astře kódovat

| redakce | tisk

Rakouská komerční televizní stanice Servus TV si zajistila vysílací práva pro motorovou sportovní sérii MotoGP pro území Rakouska. Od začátku sezóny, tj. od 20.3.2016 v Kataru, bude FTA program vysílat všechny závody živě.

Rakouská mutace Servus TV bude ale z důvodu omezení vysílacích práv tyto přenosy kódovat, aby byly dostupné jen pro rakouské domácnosti. Pro příjem Servus TV včetně přenosů MotoGP bude nutná přístupová karta ORF. Díky tomu bude zajištěno, že všechny domácnosti v Rakousku budou moci sledovat i kryptované vysílání Servus TV.

Provozovatel stanice Servus TV získal práva od společnost Dorna Sports a pokrývají všechny závody MotoGP, kvalifikace a závody Moto2 a Moto3. Servus TV Austria přinese všechny přenosy v přímém přenosu a v HD rozlišení. Stanice si také zajistila práva pro mobilní TV a internet, které bude poskytovat jako live streamy na specializovaných internetových stránkách pro diváci v Rakousku.

Servus TV v rakouské programové verzi bude kódovat jen přenosy MotoGP, ostatní obsah má zůstat FTA. Německá mutace Servus TV nebude vysílat MotoGP a její vysílání proto může zůstat v nezměněné podobně - tedy kompletně nekódované.

zdroj: BroadbandTVnews





Reklama




Vybrané články