Quantcast

Fusion Cage Fight 7 startuje v pátek na O2 Sport

| redakce | tisk

Diváci stanice O2 Sport dostanou jedinečnou možnost sledovat přímým přenosem sedmé pokračování úspěšného MMA galavečera Fusion Cage Fight. V brněnském Bobycentru se ukáže nejen česká elita, ale své umění představí i řada bojovníků ze zahraničí.

Celým večerem bude na O2 Sport provázet Ondřej Novotný a Marek Lončák, začátek je v pátek od 19.30 hodin.

Turnaj Fusion Cage Fight 7 patří v rámci české scény mezi největší MMA turnaje vůbec a dlouhodobě se těší značné popularitě. O velkém zájmu fanoušků svědčí fakt, že brněnské Bobycentrum je již nyní beznadějně vyprodané. "Diváci v Brně dokáží vytvořit tu nejlepší atmosféru, jsou u nás nejlepší. Navíc bojovým sportům rozumí a dokáží ho ocenit," říká komentátor stanice O2 Sport Ondřej Novotný.

Fusion Cage Fight 7 startuje v pátek na O2 Sport
▲ Fusion Cage Fight 7 startuje v pátek na O2 Sport

Bouřlivou domácí podporu si jistě užije Petr Beránek, proti kterému se v oktagonu postaví Rene Wollinger. Zajímavostí je, že většinu vítězství a všechny prohry rakouského reprezentanta dosud končily KO, tudíž jeho zápasy ještě nikdy nerozhodovali bodoví rozhodčí. "Na Beryho se fanoušci hodně těší, protože předchozí dva turnaje ho minuly, ať už z důvodu zranění nebo autohavárie. Tento souboj slibuje opravdovou a otevřenou válku," prozrazuje moderátor Novotný.

Mezi hlavní hity večera bude patřit i souboj karlovarského zápasníka MMA Tomáše "Thora" Kužely, který získal v loňském roce hned dva titulové pásy. Do cesty se mu ale postaví soupeř nejtěžšího kalibru, veterán prestižní organizace UFC Marcin "BOMBA" Bandel, jenž přijede do Brna s jasným cílem, získat cenný Thorův skalp. "Pro Kuželu by případné vítězství mohlo znamenat získání nové smlouvy v japonské organizaci RIZIN, podle jejichž pravidel se bude bojovat," uvedl Ondřej Novotný, který je také hlavním moderátorem celého klání.

Úplný vrchol galavečera pak obstará souboj dvou vycházejících hvězd české a slovenské scény. Ve váze do 82,5kg se podle pravidel K-1 potkají domácí Matěj Peňáz a slovenský Adrian Valentín. "Matěj patří mezi naše nejtalentovanější bojovníky, porazil téměř všechny zápasníky z české špičky," nešetří chválou Ondřej Novotný.

Kdo tedy usedne na pomyslný česko-slovenský trůn? To se dozvíme již v pátek večer, exkluzivně na stanici O2 Sport.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články