Quantcast

Na frekvencích HBO Comedy dnes startuje HBO3

| redakce | tisk

Společnost HBO Europe provádí dnes 21.3.2016 změnu ve své rodině programů HBO. Na pozici po HBO Comedy se nově vysílá HBO 3. Programovými úpravami procházejí i zbývající programy vysílatele - tedy HBO a HBO 2.

Všechny tři stanice jsou operátorům poskytovány ve vysokém rozlišení (HDTV).

Hlavní program HBO přináší filmové a seriálové novinky, nejnovější hollywoodské tituly, premiéry nových seriálů HBO, dokumentární filmy a další prémiový obsah jako jsou koncerty a přenosy vyhlášení filmových cen.

HBO uvádí 4 až 5 filmových premiér týdně. Ty se ve vysílání objevují vždy ve čtvrtek, pátek, sobotu a v neděli. Většina pořadů je dostupná s volitelnými titulky.

HBO2 je nově programem pro celou rodinu. V hlavním vysílacím čase přináší komediální anebo animované dětské filmy a seriály. Noční vysílání patří těžším žánrům jako jsou thrillery, dramata a horory. Dochází i k navýšení vysílacího času na 22 hodin ve všední dny a 24 hodiny o víkendech.

HBO3 nahrazuje dnes program HBO Comedy. Rebrandovaný kanál přináší to nejlepší ze současné seriálové tvorby a také kultovní snímky z originální produkce HBO. Třetí program nově vysílá denně v hlavním vysílacím čase seriály a minisérie nejrůznějších žánrů. HBO3 vysílá 24 hodiny denně. HBO3 se stává místem pro prezentaci současné seriálové tvorby z evropské produkce HBO z Polska, Maďarska, Rumunska a dalších zemí.





Reklama




Vybrané články