Quantcast

6 nových programů v paketu NTV Plus

| redakce | tisk

Zákazníci ruské satelitní placené televize NTV Plus mohou přijímat 6 nových programů. Dva z nich se vysílají ve vysokém rozlišení (HDTV). NTV Plus aktuálně nabízí 36 HD programů, z toho 13 v balíčku Bazovyj Zapad.

V paketu Bazovyj Zapad se objevily 4 nové stanice - Trace Sports Stars HD, Trace Urban HD, Russkij bestseller a Russkij roman. Do balíčku Detskij zapad byla zařazena stanice Mult a stanice Naše TV se stala součástí tarifu Razvlekatelnyj Zapad. Platforma NTV Plus vysílá pro evropskou část Ruska ze satelitů Eutelsat 36C (Express AMU1) a Eutelsat 36B na pozici 36°E. Vysílání je zakódováno systémem Viaccess.

Trace Sport Stars HD přináší pořady o životním stylu sportovních hvězd. Diváci se mohou dozvědět řadu informací o sportovcích, sledovat rozhovory s legendami sportu a řadu dalších informací.

Trace Urban HD je hudební televize zaměřená na hudební žánry jako jsou R&B, hip hop, dance, pop, východní hudbu, elektronickou, techno a klubovou hudbu. Program stanice je složen z videoklipů, rozhovorů se známými interprety, umělci, designéry, sportovci, filmovými tvůrci. Vedle klipů stanice vysílá i živá koncertní vystoupení.

Filmový kanál Russkij bestseller přináší populární ruské televizní seriály, bestsellery od předních ruských studií, producentů, scénáristů a režisérů.

Filmová stanice Russkij roman vysílá melodramata, zajímavé životní příběhy a to nejlepší z kolekce filmů od veřejnoprávní VGTRK.

Stanice Mult je určena pro děti ve věku od tří do šesti let. Kanál přináší moderní a klasické seriály pro děti.

Hudebně-zábavní stanice Naše TV nabízí hudbu různých žánrů a stylů s důrazem na ruský rock.





Reklama




Vybrané články