Quantcast

Věčné karty skončily: Programy maďarské TV už jen z nových karet

| redakce | tisk

Programy maďarské veřejnoprávní televize MTVA (Médiaszolgáltatásokat-támogató és Vagyonkezelő Alap) je nyní možné přijímat ze satelitu už jen na nových dekódovacích kartách.

MTVA včera přestala používat původní systémy podmíněného přístupu Conax (CAID 0BAA) a Irdeto (CAID 0624) na distribučním satelitu Eutelsat 9B (9°E). Nově je možné přijímat kryptovaný obsah na programech M1 HD, M2 HD, M3 Anno, M4 Sport HD, Duna HD a Duna World jen s novými kartami Conax (CAID 0B1D).

Skončila tak jedna éra "věčných" karet Conax (CAID 0BAA) s možností příjmu programů maďarské veřejnoprávní televize ze satelitu bez časového omezení a poplatků. Zájemci o výše uvedené stanice si musí pořídit kartu novou za zhruba 22 eur, která ale neobsahuje retro kanál M3 Anno. S tímto programem je cena vyšší zhruba o 13 eur a obsahuje předplatné M3 Anno na 3 roky.

Původní karty Conax (CAID 0BAA) a Irdeto (CAID 0624) byly součástí vysílací infrastruktury operátora satelitní placené televize AustriaSat Magyarország. Tato platforma ale ukončila svoji činnost na konci minulého měsíce. S koncem platformy skončil i provoz těchto systémů podmíněného přístupu.





Reklama




Vybrané články