Quantcast

Rio 2016 s RTVS a na 8 streamech

| redakce | tisk

Již za týden začínají v Rio de Janeiro olympijské hry. Nejbližší týdny bude pro 52 slovenských reprezentantů jejich novým domovem jedno z největších světových měst - brazilské Rio de Janeiro.

Vysílání RTV z letní olympiády v Riu bude slavnostně zahájeno v pátek 5.8. na Jednotce těsně po půlnoci olympijským studiem, zahajovací ceremoniál začíná v 0:55 hodin na Jednotce. Vysílání z Ria skončí 21.8 ve 4:10 na prvním programu závěrečným ceremoniálem.

Letní olympiádě od 6. do 21.8.2016 bude patřit prakticky celá vysílací struktura Dvojky. Množství sportovních disciplín budou i na Jednotce. RTVS bude denně přinášet téměř 30 hodin olympijského programu. Vedle přímých přenosů bude vysílat i 50 minutový přehled z minulého dne, medailové ceremoniály a reportáže se slovenskými sportovci.

Vedle televizních okruhů Jednotka a Dvojka bude v provozu také speciální olympijský web na adrese rtvs.sk/rio2016, který přinese 8 paralelních streamů, na kterých budou moci diváci sledovat přímé přenosy, které se nevešly do televizního vysílání. Online streamy budou k dispozici v HD rozlišení.

Na webu budou také profily slovenských reprezentantů, přehled disciplín, výsledkový servis, videoarchív a řada dalších informací.





Reklama




Vybrané články