Quantcast

TV JOJ opouští nabídky operátorů v Česku

| redakce | tisk

Slovenská komerční TV JOJ v těchto dnech postupně opouští programové balíčky poskytovatelů televizních programů v České republice. Místo této stanice mohou diváci sledovat novou stanici JOJ Family.

Skylink je první ze satelitních platforem, která poskytuje nový program JOJ Family a to v HD rozlišení. Se zařazením JOJ Family HD do nabídky došlo k zavedení geoblokace u programů TV JOJ (SD), JOJ HD a JOJ Family HD. Kanály JOJ (SD) a JOJ HD jsou aktuálně dostupné jen na slovenských kartách Skylinku, naopak JOJ Family HD mohou sledovat jen zákazníci s kartou Skylink, která je nastavená na český region. Změna se týká pouze těchto stanic. Další programy JOJ PLUS a WAU zůstávají technicky dostupné i na kartách Skylink s českou nabídkou. Nicméně nejsou její součástí.

Provozovatel televizní skupiny JOJ tlačí na české televizní operátory na vyřazení slovenských programů TV JOJ, PLUS a WAU a naopak zařazení nové stanice JOJ Family. Lze proto očekávat, že TV JOJ postupně skončí i u dalších poskytovatelů televizních služeb.

JOJ Family vysílá původní tvorbu televize JOJ ve slovenštině, případně s českým dabingem. Programové schéma obsahuje zpravodajství, seriály, magazíny i reality show.





Reklama




Vybrané články