Quantcast

Prima Comedy Central přináší premiéru 20. série South Parku v českém znění

| redakce | tisk

Legendární South Park je tady s jubilejní 20. sérií. Tento animovaný sitcom se poprvé objevil v roce 1997 a se svou téměř dvacetiletou historií je druhým nejdéle vysílaným kresleným pořadem na televizních obrazovkách.

Za tu dobu prodělal řadu změn, nicméně to hlavní zůstává. South Park je stále nekorektní pohádka po dospělé, která si často nevidí do pusy.

Po úctyhodných 267 dílech rozdělených do devatenácti řad přichází epizoda s pořadovým číslem 268, která odstartuje dlouho očekávanou 20. sérii. A čeští fanoušci přidrzlého humoru rozhodně nebudou o tuto zkušenost ochuzeni. Prima Comedy Central totiž přinese svým divákům každý nový díl v českém znění v rekordně krátkém čase po americké premiéře. Na první vtípky Cartmana, Kyla, Stana a Kennyho se tak můžeme těšit již v úterý, 20. září.

Prima Comedy Central přináší premiéru 20. série South Parku v českém znění
▲ Prima Comedy Central přináší premiéru 20. série South Parku v českém znění

V premiérové epizodě s názvem Plody začlenění se projevují aktuální společenská témata, která hýbou Amerikou. Jedním z nich je například neuctivé chování některých obyvatel městečka South Park při národní hymně. Příběh je narážkou na nedávnou kontroverzi, vyvolanou Colinem Kaepernickem a dalšími hráči amerického fotbalu. V seriálu celá aféra dojde tak daleko, že se kongres rozhodne hymnu změnit a obrátí se na slavného tvůrce J. J. Abramse s prosbou o pomoc. To ale není jediné téma nejnovější epizody. Na zoubek se podíváme také genderové (ne)rovnováze, Randymu a jeho nové super potravině a nebudou chybět ani prezidentské volby.

Na co ještě se můžeme ve 20. sérii těšit? To ví zatím jen tvůrci Trey Parker a Matt Stone a možná ani oni ne. Seriál je totiž vytvářen postupně s týdenní frekvencí, což dává autorům možnost komentovat skutečně jen ta nejaktuálnější témata. Seriál zároveň získává nezaměnitelný prvek překvapení pro diváky. Oba autoři zatím pouze potvrdili, že 20. řada bude pokračovat v nastoleném trendu z předchozích dvou řad. Individuální příběhy v jednotlivých dílech tak opět nahradí provázaný děj odrážející politické i společenské události.

V kalendáři si tedy rozhodně nezapomeňte označit úterý 20. září, protože přesně ve 22:30 vtrhne nová série South Parku na Prima Comedy Central.

zdroj: PCC





Reklama




Vybrané články