Quantcast

TV Barrandov bude exkluzivně přenášet projev prezidenta v OSN

| redakce | tisk

Televize Barrandov odvysílá zítra přímý přenos ze 71. Valného zasedání OSN. V jeho průběhu vystoupí i český prezident Miloš Zeman, který se bude ve svém projevu věnovat především problematice společného boje proti terorismu. Živý přenos bude tentokrát vysílat TV Barrandov.

Ve středu 21. září večer vystoupí Miloš Zeman s projevem na Valném shromáždění OSN. Ve svém projevu se stejně jako v loňském roce zaměří na téma boje proti terorismu, nyní s důrazem na globální koordinaci tohoto boje. Prezident by rád upozornil na několikaletou přípravu konvence OSN o terorismu a apeloval na přijetí rezoluce Rady bezpečnosti OSN o boji proti terorismu s využitím ozbrojených sil OSN jako protiteroristické jednotky.

TV Barrandov bude exkluzivně přenášet projev prezidenta v OSN
▲ TV Barrandov bude exkluzivně přenášet projev prezidenta v OSN

Přímý přenos Zemanova projevu z Valného shromáždění OSN bude exkluzivně přenášet TV Barrandov. Na jejích obrazovkách se projev prezidenta bude vysílat ve středu před půlnocí středoevropského času. Vzhledem k tomu, že začátek projevu není přesně stanovený (odvíjí se od délky projevů řečníků, kteří budou hovořit před českým prezidentem), bude televize upozorňovat na začátek v průběhu svého vysílání.

Jsme moc rádi, že se nám podařilo získat práva na vysílání projevu pana prezidenta na půdě OSN. Zpravodajské pořady TV Barrandov, které pro tuto stanici zajišťuje mediální skupina Empresa Media, patří dlouhodobě mezi nejsledovanější pořady naší stanice. Touto cestou se nepřímo potvrzuje i prestiž naší stanice,“ dodal Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

zdroj: TVB





Reklama




Vybrané články