Quantcast

freeSAT bude novým zákazníkům rozdávat až pět dárků v jednom balíčku

| redakce | tisk

Letos na podzim si budou moci všichni noví zákazníci freeSAT užívat bohatou nadílku filmů a televizních pořadů díky nabídce až pěti dárků v celkové minimální hodnotě 1000 korun.

Podzimní dárková nadílka obsahuje balíček freeSAT medium HD na měsíc zdarma, dva měsíce bezplatného navýšení na balíček freeSAT plus HD a balíček FilmBox Pak na dva měsíce zdarma pro ty zákazníky, kteří si tuto filmovou nabídku vyberou jako součást svého nového zákaznického balíčku. Součástí dalšího dárku pro nové zákazníky freeSAT jsou balíčky HBO Pak, HBO HD Pak a HBO MaxPak na jeden měsíc zdarma. Posledním dárkem je nabídka balíčku freeSAT active na dva měsíce zdarma. Po skončení této dvouměsíční zkušební doby mohou zákazníci získat balíček freeSAT active za cenu 150 korun měsíčně.

freeSAT bude novým zákazníkům rozdávat až pět dárků v jednom balíčku
▲ freeSAT bude novým zákazníkům rozdávat až pět dárků v jednom balíčku

Všech těchto pět výhod je novým zákazníkům již k dispozici.

Při rozhodování o využívání služeb freeSAT je nejlepší osobní zkušenost. Proto poskytovatel satelitních televizních služeb nabízí svůj balíček freeSAT medium HD na měsíc zcela zdarma. Noví zákazníci si mohou užívat nabídky téměř 100 programů včetně 19 v HD kvalitě, jako je například Discovery Showacase HD, National Geographic HD, Eurosport 1 a 2 HD, Mooz Dance HD a mnohé další. Aby byl zážitek z televizního vysílání ještě lepší, přidává freeSAT druhý bonus - navýšení balíčku na freeSAT plus HD na dva měsíce zdarma, což pro zákazníky znamená dalších 22 oblíbených programů včetně AXN, Fine Living, Arena Sport 1 HD, FilmBox nebo Cartoon Network.

Dva měsíce filmových premiér zdarma
Dva bonusy míří specificky na filmové fanoušky. V rámci speciální nabídky získají všichni noví zákazníci prémiový balíček FilmBox Pak na dva měsíce zdarma. Pět FilmBox programů nabízí bohatou nabídku filmů všech žánrů v lokálním jazyce, až 30 filmových premiér bez reklamních přestávek. Dalším bonusem pro filmové nadšence jsou balíčky HBO Pak, HBO HD Pak a HBO MaxPak zdarma na jeden měsíc, které přinášejí dalších 13 filmových programů včetně tří v HD rozlišení.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články