Quantcast

Nová řada Nejsmrtelnější úlovek na Discovery Channel

| redakce | tisk

Pořad z dílny Discovery Channel na pomezí dokumentu a reality tentokrát představí jedno z posledních rybářských měst Newport v Oregonu, které se nalézá na březích nechvalně známé oblasti Hřbitova vraků v Tichém oceánu.

Zdejší lovci krabů Cancer magister a jejich rodiny obětují vše, aby se rybolovem uživili. Tento nejnebezpečnější druh rybolovu na světě má na svědomí zkázu nespočtu lodí. V boji s rozbouřeným mořem přišlo o život již mnoho lidí. Oregonské pobřeží se nejenže doslova hemží mořskými tvory, ale číhá zde navíc bludiště písečných nánosů a silných proudů.

Nová řada Nejsmrtelnější úlovek na Discovery Channel
▲ Nová řada Nejsmrtelnější úlovek na Discovery Channel

Nejsmrtelnější úlovek: Nebezpečná zátoka vstoupí na paluby lodí, které proplouvají touto oblastí charakterizovanou obrovskými vlnami a nepředvídatelnými podmínkami. Ale jak se cítí ti, kteří zůstávají na souši? Tato řada se zaměří na životy samotných rodin. Mnohé z nich zde žijí již po dlouhé generace. Každý rok se v rozdivočelých mořských vodách ztratí řada rybářů, ale rodiny v Newportu svůj osud snášejí a snaží se svoje město udržet při životě.

Na Discovery Channel od úterý 13. prosince ve 20:00 hod.

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články